به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، دانشمندان با مطالعه بر روی حواس 5 گانه افراد دریافتهاند که افراد در حقیقت با چمشانشان بوی غذاهای مختلف را احساس میکنند.
گفتنی است، دانشمندان با استفاده از برچسب هایی بر روی مواد غذایی مختلف و بررسی حالات دواطلبان دریافتهاند که یک غذای بدمزه با برچسبی مثبت دارای خوش و یک غذای خوش مزه با برچسب منفی دارای طعم بد از نظر داوطلبان بوده است.
بررسیها نشان میدهند، دانشمندان همچنین دریافتهاند که طعم خوش یک غذای میتواند با استفاده از کلمات زیبال و مثبت خوش طعم تر شود.
علاوه بر غذا بو و عطر انواع مواد میتوانند در صورت داشتن کلماتی مثبت و یا منفی در افراد رایحههایی متفاوت از عطر واقعی خود پیدا نمایند.
دانشمندان در نتیجه گیریهای خود به این نکته دست یافتهاند که حس بویایی تنها بخشی از بوی مواد مختلف را پوشش میدهد و درحقیقت چشمها هستند که به طور کامل مغز را در خصوص بوی یک ماده آگاه می کنند.
دانشمندان امیدوار هستند از این کشف برای درمان اختلالات حس بویایی در افراد استفاده کنند.
انتهای پیام/