به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، سید عبدالرضا موسوی گفت: این موفقیت حاصل تلاش شبانه روزی کارکنان بخش های عملیاتی و پشتیبانی شرکت، برنامه ریزی صحیح و کاربست دقیق مقررات ایمنی و استانداردهای لازم بوده است.
وی افزود: جلوافتادگی در عملیات حفاری با توجه به ترخیص زودهنگام دکل و فرصت ایجاد شده برای جابجایی و بکارگیری دوباره آن در حفر چاه های جدید و همچنین تولیدی شدن چاه زودتر از برنامه، از نظر اقتصادی ارزش بالایی دارد.
موسوی با بیان این که این مدیریت ٢٣ دستگاه حفاری سنگین و سبک در اختیار دارد، اظهار کرد: با بکارگیری این دکل ها در ١١ ماه امسال ١١٨ هزار متر حفاری و ٤٣ حلقه چاه شامل ٢٤ حلقه توسعه ای، ٥ حلقه توصیفی و ١٤ حلقه تعمیری تکمیل و آماده بهره برداری شد.
وی توضیح داد: دستگاههای حفاری این مدیریت هم اکنون در میدان های گچساران، یاران، کرنج و پارسی، زیلائی، آزادگان، آذر، بی بی حکیمه، رگ سفید، تابناک، شانول، خانگیران، پایدار، کوپال و دالان در استان های خوزستان، ایلام، بوشهر، فارس، خراسان رضوی و کهگیلویه و بویر احمد مستقر و در حال حفر چاههای نفت و گاز هستند.
گفتنی است؛ ناوگان حفاری این شرکت امسال تا کنون در مجموع عملیات حفاری ٢٨ حلقه چاه نفت و گاز را ٣٥٨ روز جلوتر از برنامه های تعیین شده تکمیل و به شرکت های متقاضی تحویل داده است که در این میان، مدیریت عملیات ٢ رکورددار است./س