درویش نیا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ؛گفت:این میزان گوشت به ارزش بیش از 444 میلیارد و 240 میلیون ریال درقائمشهر تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی افزود: در یازده ماه امسال از 53 واحد پرواربندی و گوساله بیش از یک هزار و 851 تن گوشت قرمز تولید شد.
وی تصریح کرد: 77 هزار و 725 رأس در دامداری های شهرستان وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر نقش حضور و اطلاع رسانی کارشناسان متخصص در واحدهای پرواربندی و دامداری و ارائه توصیه های فنی و کارشناسی به دامداران و تولید کنندگان را در کاهش هزینه تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و سودآوری و در نهایت پایداری اشتغال مولد و تأمین امنیت غذایی جامعه موثر دانست/س.