سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

تولید برنج هوازی مازندران در مراحل نهایی

رئیس موسسه تحقیقات برنج مازندران از تولید برنج هوازی و بدون نیاز به آب در این استان خبر داد.

به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران ساری ، علی مومنی در نشست کارشناسان ارشد برنج مازندران به مناسبت پنجاهمین سالگرد تاسیس این موسسه با حضور استاندار بیان داشت: کشاورزی امروز دنیا به سوی کشاورزی بدون آب رونق یافته است.

وی با بیان اینکه تولید برنج هوازی در مازندران از سال 85 آغاز شده است، افزود: این محصول مراحل نهایی را در مازندران می‌گذراند.

مومنی با اشاره به اینکه طرح بررسی کشت برنج در اراضی شور و ساحلی نیز در دست بررسی است، گفت: با اجرای این طرح میزان سطح زیرکشت برنج افزایش می‌یابد.

این مسئول با تاکید بر اینکه به دنبال افزایش تولید در واحد سطح هستیم، تصریح کرد: بنا داریم میزان تولید را از 7.5 تن در هر هکتار به 10 تا 12 تن برسانیم که عامل مهمی در خودکفایی به شمار می‌رود.

وی با اعلام اینکه باید کشاورزی را اقتصادی کنیم، یادآور شد: باید بتوانیم از نهاده استفاده بهینه داشته باشیم تا در کنار تولید بتوانیم غذای سالم نیز به دست مردم برسانیم.

رئیس موسسه تحقیقات برنج مازندران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تاکنون 22 نوع برنج جدید برنج در این استان معرفی شده است، گفت: نسل جدیدی از ارقام پرمحصول در راه است که تهیه آن از سال 80 آغاز شده است.

وی با تاکید براینکه باید اراضی مستعد تولید برنج در مازندران پرورش یابد، تصریح کرد: این امر می‌تواند در شرایط بحرانی از دست رفتن محصول را به حداقل برساند.

این مسئول با بیان اینکه کاهش ضایعات تولید برنج و کاهش استفاده از سموم از طریق دستاوردهای ترویجی حاصل می‌شود، اظهار داشت: تاکنون در این زمینه موفقیت‌های حاصل شده است اما نیاز دارد برای یک محصول راهبردی حمایت‌های راهبردی نیز صورت گیرد./س

برچسب ها: تولید ، نهایی ، برنج
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.