مدیر عامل آبفار استان درگفتگو با خبر نگار باشگاه خبر نگاران ساری پیرامون خسارت برف اخیر اظهار داشت:بارش برف سنگین که از 12 بهمن در غرب مازندران موجب بروز بحران و وضعیت اضطراری شد بیش از 980 روستا با 400 هزار خانوار را درگیر کرد که 145 روستا با 35 هزار مشترک به دلیل قطع برق با قطعی آب و خسارات عدیده مواجه شدند.
مهندس عبدالهی افزود: در بحران برف سنگین غرب مازندران بیش از 201 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه های توزیع،102 دستگاه تابلو برق و تاسیسات برقی،70 دستگاه الکتروپمپ،102 واحد ابنیه و تاسیسات،23 دستگاه ژنراتور و 673 فقره
شیرآلات و اتصالات دچار آسیب دیدگی شدند.
وی با اشاره به یخبندان شدید پس از برف افزود: بر اثر یخبندان حدود 46 هزار و 500 ذستگاه کنتور خانگی و حجمی دچار ترکیدگی شدند.
مدیر عامل آبفار مازندران درخصوص کیفیت آب شرب گفت: با رفع شکستگی ها و اتصالات،در حال حاضر کیفیت آب شرب روستاهای بحران زده مشکلی ندارد./س