به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، کودکانی که اغلب فعال بوده و از انجام خواستهها و رعایت قوانین در دنیای بزرگسالان سرپیچی میکند در آینده به کودکانی لجباز تبدیل شده که این به صورت نافرمانی نمود پیدا میکند.
در این زمینه سیامکی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: علل لجبازی در کودکان گسترده نیست و از نظر بیولوژیکی، اختلال در عملکرد غدد و اعصاب باعث بروز این پدیده میشود که در این میان توجه ناکافی والدین میتواند عامل لجبازی فرزند شود، به طوری که اگر کودک در خانه دچار کم توجهی است، با نافرمانی قصد جلب توجه والدین را به خود دارد.
وی ادامه داد: توجه منفی والدین آن هم با سرزنش کودک او را لجباز بار میآورد و از طرفی دیگر کودکانی که زیاد مورد تشویق والدین قرار گرفته، پس از مدتی لوس شده و به خاطر بدست نیاوردن وسیلهی لجبازی کرده و آرامش خانه را برهم میزند.
سیامکی تصریح کرد: کودک حق دارد اشتباه کند و مستحق سرزنش نیست بنابراین والدین در مقابل این موضوع جبهه گرفته و انعطاف ناپذیری آنها که انتظار شکست یا خطا را از کودک خود ندارند، اجازه کسب تجربه را به کودک خود نداده و همین امر سبب اجوج شدن او خواهد شد.
گفتنی است، گاه بروز ندادن خشم توسط کودک به لجبازی تبدیل شده و همچنین این اضطراب و تنشهای درونی محیط خانه باعث الگو پذیری فرزند از رفتار والدین شده و تناقضات آنها سبب شروع لجبازی در رفتار و شخصیت او خواهد شد.
انتهایپیام/