سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"بچگی" پروژه‌ای دوازده ساله که سی‌ونه روزه جایزه خرس نقره‌ای برلین را از آن خود کرد

"بچگی" ساخته‌ی ریچارد لینک لاتر جایزه خرس نقره‌ای بهترین کارگردانی جشنواره برلین را از آن خود کرد.

به گزارش حوزه سینمای جهان باشگاه خبرنگاران به نقل از هالیوود ریپورتر؛ "بچگی" اثری بی‌همتا در سینمای امریکاست، پروژه‌ای 12 ساله که فیلمبرداری آن 39 روز طول کشیده است.   
داستان حماسی از رشد کردن، از هم پاشیدگی خانواده و جعل هویت است. دعواهای زن و شوهر، رابطه‌ی پدر و پسری که کم همدیگر را می‌بینند، بچه‌ای که برای پدر و مادرش نقش بازی می‌کند، پدر و مادری که بی‌خیال همه چیز شده‌اند، همه‌ی این موضوعات پیش پا افتاده را بارها در فیلم‌ها شاهد بوده‌ایم اما این بار ریچارد لینک لاته سفر منسجمی را از کودکی تا بزرگسالی و ورود به دانشگاه را به تصویر می‌کشد. فیلمنامه نویس‌ها، فیلم سازها و همچنین کمدی‌های موقعیتی که ساخته می‌شود سال‌های سال است که از تک تک وجوه موضوعات این فیلم بهره می‌جویند مثل دعواهای خانوادگی، خوشی‌های زودگذر، سوءتفاهم، طلاق، سرکشی‌های دوران بلوغ، تمایل به هنر و رشد عاطفی در کنار رنج و ناامیدی.   
لینک لاتر با کنار گذاشتن ملودراما و مسخرگی همه‌ی این موضوعات و موضوعات دیگری را رک و راست و با نگاهی مختصر جزئی از بافت زندگی می‌داند.   
مسائلی که در لحظه بزرگ به نظر می‌رسند اغلب خیلی زود فراموش می‌شوند، اما اتفاق‌های کوچک همیشه در ذهن مک می‌شوند.   
لینک لاتر سالهای 2002 و2003 فیلمبرداری‌های کوتاهی از فیلم را انجام داد. این کار او خلصه‌های زیادی داشت مثلا شاید در این مدت طولانی بازیگری می‌مرد از ادامه کار منصرف می‌شدند یا از نظر جسمی یا روحی اتفاقی برایشان می‌افتاد که برای شخصیت‌شان در فیلم مناسب نباشد.   
فیلم مراحل بزرگ شدن و پا به سن گذاشتن شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد.   
فیلم داستان زندگی زوجی است که از یکدیگر طلاق گرفته‌اند و سعی دارند پسرشان را بزرگ کنند. فیلم زندگی پسربچه را در دوازده سال از سال اول ابتدایی در سن 6 سالگی تا کلاس دوازدهم و سن 17-18 سالگی و رابطه‌اش با پدرومادرش را دنبال می‌کند.   
ایتان هاوک و پاتریشیا آرکت نقش پدر و مادر پسربچه را بازی می‌کنند.   
مکالمه‌های تکراری فیلم کسل کننده است اما طول فیلم برای محتوایش مناسب است و در آخر مخاطب احساس می‌کند تجربه‌ای به دست آورده است.   
با همه‌ی آسیب‌های روانی و روحی کودکانه و رفتارهای خثنی که در روایت‌ها و هم مستندهای دهه‌ی گذشته شاهد بودیم، این فیلم با تازه‌ بودن و معمول بودن خود تجربیات جوانی را به شکل تازه‌ای نشان می‌دهد.   
انتهای پیام/ 
برچسب ها: هالیوود ، بچگی ، بفتا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.