سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/ صفار هرندی:

آژیرخطر اقتصادآمریکا به صدادرآمده است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: وقتی در کشوری میزان بدهی ها از تولید ناخالص داخلی فزونی یابد آژیر خطر به صدا در می آید و اقتصادش رو به فروپاشی می رود.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، محمد حسین صفار هرندی، درجمع دانش دانشجویی دانشگاه پیام نور بجنورد از قدرت نظامی، اقتصادی و همچنین قدرت فرهنگی و مشروعیت به عنوان سه عامل شکل دهنده قدرت در نظام های مختلف یاد کرد و گفت: در هر کشوری ممکن است یکی از این عوامل به چند مورد شکل دهنده قدرت باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان اینکه کشورهای مختلف برای غلبه بر نقاط ضعف خود بر روی این اصول تکیه می کنند، افزود: در صورت داشتن چند تکیه گاه قدرت در کشورها، هر گاه در یکی از آنها دچار تزلزل شدند به دیگری تکیه می کنند.

وی، وضعیت ایالات متحده آمریکا و برخی کشورهای اروپایی را در حال حاضر مطلوب ندانست و تصریح کرد: وقتی در کشوری میزان بدهی ها از تولید ناخالص داخلی فزونی یابد آژیر خطر به صدا در می آید و اقتصادش رو به فروپاشی می رود همچنان که در مورد آمریکا پیش بینی می شود حداکثر تا سال 2025 این اتفاق رخ دهد و اقتصادش تبدیل به اقتصاد درجه دو جهان شود و سیادت خود را نسبت به اقتصاد عالم از دست دهد.

صفار هرندی خاطرنشان کرد: همین عوامل باعث شده تا آمریکا تکیه خود را بر روی ابعاد دیگر قدرت ببرد و سیطره نظامی بر روی نقاط حساس جهان را برای خود قطعی کند و در حوزه فرهنگ با رفتن به سراغ جنگ نرم، بدون هزینه کرد خون و جان، نتیجه جنگ سخت را بگیرد.

وی با اشاره به دوران انقلاب که کشور ما از لحاظ نظامی و اقتصادی در جایگاه مطلوبی نبود، تصریح کرد: تکیه گاه اصلی ما بعد از انقلاب، عنصر مشروعیت انقلاب بود که با خود آنچنان ظرفیت و قدرتی را منتقل کرد که با نشاط و هیجان و حضور پرشور در صحنه، ایران را قدرتمند جلوه داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به نبود سابقه سیاسی و مدیریت در هیچ کدام از سران انقلاب در آن زمان اشاره کرد و گفت: عجین شدن زندگی این سران با حوزه فرهنگ، ظرفیت ارتباط برقرار کردن با عموم مردم را برای آنها فراهم کرد.

صفارهرندی، تداوم راه پیامبر و اهل بیت(ع) را باعث پای کار آمدن مردم در صحنه های مختلف دانست و افزود: این نشانه های فرهنگی، اصلی ترین ظرفیت های تحریک کننده و به حرکت درآور و تامین کننده قدرت برای انقلاب نوظهور و نظام تازه تاسیس جمهوری اسلامی ایران شده بود.

وی خاطرنشان کرد: کار اساسی دشمن بعد از پایان جنگ 8 ساله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی آغاز شد چرا که مردم ما همیشه ثابت کرده بودند که در برابر فشارهای مختلف اقتصادی و نظامی دوام آورده و می آورند.

وی یکی از راه های هجوم فرهنگی دشمن را تبدیل تاریخ به یک تاریخ جعلی دانست و گفت: تولید آثار سمعی و بصری در همین راستا صورت گرفت/.

برچسب ها: فرهنگ ، قدرت ، نظام
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.