سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان‌هایی که "بیماری قلبی" را تشدید می‌کند

مصرف نمک باعث بالا رفتن فشار خون می‌شود که برای کاهش آن توصیه می‌کنیم نان‌هایی مصرف شود که نمک در آن استفاده نمی‌شود.

دکتر منوچهر قارونی متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف نمک باعث بالا رفتن "فشار خون" می‌شود، سدیم را جذب کرده و حجم خون را زیاد می‌کند. 

وی افزود: به جای استفاده‌ در غذا توصیه می‌شود که از جاشنی‌های مناسب مثل آبلیمو و سرکه جهت جلوگیری از مصرف نمک استفاده شود. 

وی ادامه داد: مصرف نان‌های لواش، تافتون و بربری به دلیل نمک آن برای افرادی که بیماری قلبی دارند توصیه نمی‌شود و این گونه بیماران بیشتر باید از نان‌های ماشینی که نمک در آن استفاده نمی‌شود مصرف کنند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: نان ، نمک ، قلب ، فشارخون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.