سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رستورانی با رزروهای 5 ساله ! +عکس

رزرو کردن یک میز طبق قانون رستوران ها باید روز قبل اعلام شود اما این قانون برای رستوران "دامن باهر" غیرممکن است زیرا هرکس با این رستوران تماس بگیرد باید وقتی برای 5 سال آینده بگیرد و این مدت را به انتظار یک شام رویایی منتظر بماند.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، رستوران ها دارای رتبه های مختلف هستند و هر کدام به همین میزان مشتریان خاصی دارند. رستوران های بزرگ معمولا مشتریان بسیاری دارند و پیدا کردن یک میز خالی در آن ها کاری بسیار سخت است. به همین دلیل معمولا در این رستوران ها میزها از پیش رزرو می شوند.

رزرو کردن یک میز طبق قانون رستوران ها باید روز قبل اعلام شود اما این قانون برای رستوران "دامن باهر" غیرممکن است زیرا هرکس با این رستوران تماس بگیرد باید وقتی برای 5 سال آینده بگیرد و این مدت را به انتظار یک شام رویایی منتظر بماند.



این رستوران به سرآشپزی " دامن باهر" کار می کند و به قول خودش او تمام کارهای رستوران را انجام می دهد و خودش پیشخدمت، سرآشپز، صاحب و باغبان این رستوران است. جالب اینجاست که او تا به حال هیچ آموزشی هم ندیده است و خودش کارهای را آموخته.

در این رستوران 12 میز وجود دارد که می تواند 18 مهمان را پذیرایی کند. به گفته سرآشپز تمام وسایل مورد نیاز برای غذاهایی که هرشب سرو می شود از دل باغ بیرون آمده و هیچ ماده ای غیر از این وجود ندارد از این رو بسیار خوشمزه و پاک خواهد بود.

"دامن" با پشتکار و دستپخت خوبی که داشته توانست خیلی سریع به نامی آشنا میان رستوران های آمریکا تبدیل شود. حالا او کارش را برای 5 سال آینده می داند و هر شب برای 18 نفر غذا آماده کرده و از آنها پذیرایی می کند.




تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
پیام
۱۸:۵۴ ۲۴ بهمن ۱۳۹۲
گول ظاهرشو نخورین غذاهاش افتضاحه ،من که دست پخت دامن باهر دوس نداشتم(جاتون خالی 3-2 بار با بچه ها رفتیم).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نرگس
۱۰:۰۰ ۲۴ بهمن ۱۳۹۲
تا اون موقع زنده نیستم اصرار نکن........
محمد
۱۹:۰۹ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
اصلا نمیصرفه !!!!
محمد عرفان
۱۸:۵۹ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
فکرشم نکنید روز به روز سلیقه ها فرق میکنه
محمد
۱۸:۵۵ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
تا 5سال دیگه ادم ده تا کفن پوسونده عجب امید کاذبی دارن این امریکایی ها :)
مهدی
۱۸:۳۰ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
نه حالا، پنج سال بعد
محمدرضا
۱۷:۵۶ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
سجادجان ارزشش روداره آدم یه بارامتحان کنه ولی نه برای ماایرانیا.چون ماازفردامون خبرنداریم!!!چه برسه به5سال بعد
متین
۱۷:۲۰ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
یعنی ارزشش رو نداره آدم برای اینکه خدا توی بهشت ازش پذیرایی کنه چند سالی توی دنیا دندون رو جیگر بزاره و گناه نکنه؟
faraz
۱۶:۱۹ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
سلام
ادم اگه پولم داشته باشه ارزش نداره چون این پولی رو که این غذا میده میتونه برای چند روزش غذا بخره اونم از نوع خوبش
تازه همون لحظه
www.mataleb-man.mihanblog.com
مینا
۱۵:۳۹ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
خوش به حال اونایی که اونجا غذا میخورند واقعا ارزش ۵سال صبرکردن رو داره
نرگس
۱۲:۱۷ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
متاسفانه تا 5سال دیگه زنده نیستم اصرار نکن!
mahan
۱۱:۵۹ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
مگه بیکاری ارزش نداره غذای ایرانی چش؟
سجاد
۰۱:۴۹ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
ارزشش و داره ادم یه بار امتحان کنه...
طه
۱۵:۰۹ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
با چه هدفی؟
اگه باعث نزدیکی به خدا می شه آره وگرنه نه!
طه
۱۵:۱۰ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
با چه هدفی؟
اگه باعث نزدیکی به خدا می شه آره و گرنه نه!