سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لحظه به لحظه با مراسم اختتامیه‌ی سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر؛/4

"علی جنتی": پرنده افسانه ای در سی و دومین جشنواره شاداب و سرحال پرواز کرد/ عرصه هنر دینی عرصه گردنکشی و آزاداندیشی است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به با شادابی و سرحالی پرنده افسانه ای جشنواره امسال گفت: عرصه هنر دینی عرصه گردنکشی و آزاداندیشی است.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران حاضر در مراسم اختتامیه سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر؛ "علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی متنی را قرائت کرد که به شرح زیر است:
" سلام بر هنرمندان و سینماگران امسال، به همه هنرمندان خلاقی که با آفرینش های خود پیام اخلاق و اصالت و فرهنگ را از دریچه دوربین بر روی پرده سینما می نگارند و به هنرمندان پیشکسوت هنر هفتم و تلاش خستگی ناپذیر سوداگران سیمرغ تبریک می گویم.

افسانه سیمرغ امسال زیبا و شیرین است که هزار رنگ و نقش دارد. پرنده افسانه ای در سی و دومین جشنواره شاداب و سرحال پرواز کرد و با پیام همدلی و دوستی به پرواز درآمد.

امسال سیمرغ همه آنهایی که با دلخوری روی برگرداندند فراخواند و زیر بال های خود جا داد.
امسال پرنده افسانه ای سینمای ایران خوب می دانست که اهالی سینما با اعتبار بیشتری و با افتخار حضور خواهند داشت و تا آنجایی که از گزارشات این دوره برآمده همه بخش ها پر رونق برگزار شده و بخش های مستند، جام جهان نما، سینمای سعادت و حتی بازار فیلم نیز نسبت به سال گذشته گرم تر و رونق بیشتری داشت.

ویژگی جشنوار امسال این بود که امکان نمایش در سرزمین ایران افزایش پیدا کرد و این اتفاق گامی بزرگ در دولت تدبیر و امید است. تنوع سوژه ها و بهره مندی از سوژه های بکر اتفاق دیگری است که در جشنواره امسال شاهد بودیم. همچنین "سینما سلام" هدیه ای از طرف سازمان سینمایی ابتکار بزرگی بود که با استقبال مردم نیز مواجه شد. سینمای مبتنی بر اخلاق و مورد پذیرش مردم از کلیشه ها و خشونت دور نگه داشته شده و با وجود این که در مسیر خود فراز و فرودهای بسیاری داشته اما از راه بالندگی عقب نمانده و هم پای سینمای جهان مسیر متعالی خود را طی می کند و با رعایت قواعد شرعی و انقلابی بستری را برای حفظ حریم خانواده و مورد تأیید سینماگران فراهم کرده است.

اگر بخواهیم سینمای ایران را با قبل از انقلاب مقایسه کنیم به لحاظ محتوا و شکل بسیار متفاوت است و همچنان سینماگران بزرگی در آن تلاش می کنند و حتی برای از دست رفتگانی چون مرحوم "علی حاتمی" آرزوی آمرزش می کنیم.

در این دوره بیش از گذشته به خدمت‌گزاران خود اعتماد کردیم و امیدواریم تلاش صادقانه‌ای که برای برگزاری این کار انجام شد پاسخگوی اعتماد شما باشد. همه ما می‌دانیم کار انتخاب و داوری بسیار سخت است و اثر هنری حکم فرزند هنرمند را دارد و هنرمند را با تمام وجود به آن عشق می‌ورزد اما باید دانست که جشنواره قواعد خود را دارد و وقتی رقابت زیاد می‌شود کار انتخابی دشوار می‌شود و لازم است از هیئت انتخاب و داوری تشکر ویژه‌ای داشته باشم.

سینمای ایران فضای شایسته‌ای را برای رقابت فراهم آورد و جشنواره سی و دوم را متمایز نمود این توفیق بزرگ و همدلی را به همه اهالی هنر هفتم تبریک می‌گویم."

جنتی در پایان ضمن تقدیر از حضور فیلم‌سازان نسل اولی در پاسخ به ابراز نگرانی برخی از علما به جهت نشان دادن چهره معصومین گفت: ابتکار برخی از هنرمندان در نمایش چهره اصحاب و ائمه پیام دینی را صد چندان می‌کند و از این‌رو در عین درک برخی حساسیت‌های برخاسته از روحیه انقلابی و اسلامی ابتکار اینگونه از هنرمندان را ارزشمند می‌دانم که در رساندن پیام دین مؤثرتر است.



انتهای پیام/ اس
برچسب ها: جشنواره ، سیمرغ ، علی جنتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.