سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیایش شبانه/ پروردگارا! دلم را با باران محبتت آبیاری کن

نیایش فرصتی است برای پیوند با بی‌کرانه‌ها، زمانی است برای یافتن خویشتنِ خویش، عرصه‌ای است برای عرضۀ مخلوق به خالق. هر شب قطعه‌ای از تلاش برای این پیوند را پیشکش چشمان شما کاربران عزیز می کنیم.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛
پروردگارا بر محمد و آل او درود فرست و همان اندازه كه او در گمراهى و شقاوت است ما را از هدايت بهره ‏مند فرما و بر خلاف گمراهى و اغواى او ، ما را زاد و توشه تقوى عطا فرما و بر خلاف راه او كه راه تباهى است ما را براه پرهيزگارى ببر.
پروردگارا، شيطان را در دل هاى ما جاى مبخش و براى او در آنچه نزد ما است جايگاهى آماده نكن.
پروردگارا باطلى را كه براى ما مى ‏آرايد به ما بشناسان و چون آن را به ما شناساندى ما را از آن نگهدار، چشم ما را به چيزى كه بتوانيم با آن ، شيطان را بفريبيم بينا فرما و به قلب ما الهام فرما كه براى دور كردن او چيزى فراهم كنيم و از خواب غفلت كه ميل به او را در خود دارد بيدارمان كن و با توفيق خود ما را به خوبى كمك كن كه با وى بجنگيم‏.
پروردگارا ، دلهاى ما را با انكار محبت و طاعت شيطان آبيارى فرما و شكستن رشته‏ هاى دام وى را به ما لطف كن.
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.