سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

ترمیم و مرمت چهار جلد قرآن و کتاب فقهی قدیمی در سنندج

یک جلد قرآن خطی و سه جلد کتاب فقهی قدیمی در سنندج ترمیم و مرمت شد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری شهید صالح خسروی سنندج امروز با بیان این مطلب گفت: اداره اوقاف شهرستان سنندج مبلغ شانزده میلیون ریال برای ترمیم این کتاب ها در این کتابخانه با توجه به قدمت و تاریخی بودن انها هزینه کرد تا امکان دسترسی افراد و علاقه مندان بیشتری به این کتاب ها فراهم شود.
آدابی افزود: اداره کل میراث فرهنگی کردستاندر بررسی کتاب قرآن مرمت شده قدمت آن را چهارصد سال اعلام کرده اما متاسفانه به دلیل مفقود شدن صفحات اول و شناسنامه کتاب ، نام نویسنده آن مشخص نشده است.
وی افزود: سه کتاب دیگر با صد و سی سال قدمت نیز شامل دو جلد کتاب فقهی چاپ سنگی با نام کتاب انوار به ترتیب با چهارصد و سی و دو و پانصد و سی و پنج صحفه و به نویسندگی سراج الدین علیخان و کتاب فقهی غیاث اللغات با چراغ هدایت با پانصد و سیزده صحفه و نویسندگی سراج الدین علیخان است.
آدابی با بیان اینکه این کتاب ها اهدایی مرحوم مولود مارابی می باشد گفت: ترمیم و مرمت این کتاب ها حدود دو ماه طول کشید./ش ک
 
برچسب ها: کتاب ، قرآن ، مرمت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.