اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است كه پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد كه اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می كند.
وی تشریح کرد: لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است.
نقشی ادامه داد: پوست سفيد پرتقال و ورقه هاي نازک بين قسمت هاي داخل پرتقال بهترين دارو براي کاهش کلسترول خون است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از جوشانده برگ های پرتقال گفت و یادآور شد: جوشانده برگ هاي پرتقال براي شست و شوي وَرم ها و کاهش درد مفيد می دانند.
وی اظهار داشت: پرتقال گرچه اسيدي است ولي شرایطی قليايي در بدن پدیدار شده و براي افرادی که گوشت زياد مصرف مي کنند و بدنشان اسيدي شده، مفيد است.