به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اعضای حزب جداییخواه «اتحادیه شمالی» ایتالیا و گروهی از سیاستمداران مخالف مهاجرت با اجرای این طرح مخالفت کردند.
ماسیمو بیتونچی، سناتور عضو حزب جداییطلب اتحادیه شمالی اعلام کرد: ما موزه اسلامی نمیخواهیم و لتا، بهتر است به جای فکر کردن در مورد ترویج اسلام بر بحران اقتصادی تمرکز کند.
انریکو لتا هفته گذشته در جریان سفر به خاورمیانه که به منظور گفتوگو با کشورهای نفتخیر این منطقه برای سرمایهگذاری در ایتالیا انجام گرفت، از ساخت موزه هنرهای اسلامی در ونیز خبر داد.
با وجود مخالفتها، شهردار ونیز نیز از طرح ساخت موزه هنرهای اسلامی در این شهر حمایت کرد.
جورجیو اورسونی، شهردار ونیز گفت: ساخت این موزه میتواند نشاندهنده ظرفیت ونیز برای توسعه گفتوگوهای میان ادیان و فرهنگها باشد.
وی همچنین مخالفان ساخت این موزه را به خاطر عکسالعملهای ناشی از تعصب و جهل مورد انتقاد قرار داد.
ساموئله کاستانتینی، سخنگوی اورسونی اعلام کرد: کاخ متعلق به قرن نوزدهم واقع در نزدیکی پل مشهور «ریالتو»، یکی از اماکن در نظر گرفته شده برای موزه هنرهای اسلامی است.
الساندرو جوپین، مسئول این موزه نیز اعلام کرد: اگر همه ما موافقت کنیم و کشورهای اسلامی که اعلام آمادگی کردهاند، سرمایهگذاری کنند، موزه هنرهای اسلامی ونیز ظرف 6 الی 12 ماه آینده آماده بهرهبرداری خواهد شد.
حدود 1.2 میلیون مسلمان در کشور ایتالیا زندگی میکنند و تعداد تازهمسلمانان این کشور بنابر آمارهای غیررسمی حدود 20 هزار نفر است./On Islam