سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی پاسخ داد

دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز

رییس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی از عدم تغییر حجم دام ورودی به میادین عرضه خبر داد و گفت: زمان ورود دام زنده به تهران کمی طولانی شده و این موضوع به دلیل شرایط جوی نامساعد راه‌هاست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، علیرضا ملکی درباره دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز اظهار کرد: سرما تاثیر خاصی بر تغذیه دام داشته است و درکنار آن نزدیکی به روزهای پایانی فصل سرما بر قیمت گوشت بی تاثیر نبوده است.

وی با اشاره به این‌که کیفیت دام مورد قبول بوده و عدم خروج دام از کشور وضعیت مطلوبی را رقم زده است، خاطرنشان کرد: تا پایان بهمن ماه بره باکیفیت به بازار وارد می‌شود.

رییس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی تاکید کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی برای مغازه‌دار 24 هزار تومان و قیمت گوشت شقه بدون دنبه برای مصرف‌کننده 27 تا 28 هزار تومان است.

ملکی بیان کرد: گوشت چرخ کرده حاصل از ترکیب قلوه‌گاه گوسفندی و گوشت گوساله تشکیل شده کمترین ضایعات و بالاترین کیفیت را دارد.

وی گفت: گوشت گوسفندی کالری بیشتری دارد اما گرایش مردم به دلیل بدون چربی و بی استخوان بون بیشتر به سمت گوشت گاوی و گوساله است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: افزایش ، گوشت ، گوسفندی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.