سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

سالانه پنج هزار و 500 تن گوشت سفید در شهرستان قروه تولید می شود

رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان قروه گفت: 33 واحد مرغداری در شهرستان قروه فعالیت دارند که علاوه بر 700 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره، سالانه نیز پنج هزار و 500 تن گوشت سفید تولید می کنند.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج ، کریمی پناه در آیین بهره برداری از مرغداری گوشتی سریش آباد افزود: این مرغداری با ظرفیت 20 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره، سالانه نیز 160 تن گوشت سفید تولید می کند.رئیس اداره جهادکشاورزی شهرستان قروه گفت: افتتاح این طرح زمینه اشتغال پنج نفر فراهم شده که این طرح با سه میلیارد و 200 میلیون ریال تسهیلات و دو میلیارد ریال آورده شخصی راه اندازی شده است.وی بیان کرد: در استان 551 واحد مرغداری با 10 میلیون و 200 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعالیت دارند.
انتهای پیام/

 

برچسب ها: گوشت ، سفید ، مرغداری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.