سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قم/

نخستین واحد نیمه مکانیزه تولید قارچ در استان قم افتتاح شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قم از افتتاح واحد نیمه مکانیزه تولید قارچ در ایام‌الله دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، سیدمحمدتقی سجادی با بزرگداشت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: افتتاح واحد تولیدی قارچ خوراکی بدون فرآیند کمپوست‌سازی در قم افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه تولید کمپوست برای پرورش قارچ آلودگی‌های زیست محیطی به همراه دارد، گفت: این واحد تولیدی کمپوست را به‌صورت آماده تهیه می‌کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: این واحد تولیدی قارچ خوراکی در خلجستان واقع شده است.

سجادی بیان کرد: این واحد تولیدی از سازه‌های سبک ساخته شده و از مدرن‌ترین واحدهای تولید قارچ در کشور به شمار می‌رود.

وی میزان سرمایه واحد تولیدی قارچ را یک میلیارد و 800 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: 50 درصد این اعتبار از طریق تسهیلات بانکی تامین شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه متقاضی 9 میلیارد ریال به صورت مستقیم سرمایه‌گذاری کرده است، اظهار کرد: این واحد تولیدی با استفاده از اعتبارات استانی بهمن ماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

سجادی با بیان اینکه عمده کارکنان واحد تولیدی قارچ خانم هستند، میزان اشتغالزایی این واحد تولیدی را 25 نفر به صورت مستقیم و 15 نفر به صورت غیرمستقیم عنوان کرد.

وی این واحد تولید را واحد صنعتی نیمه مکانیزه در استان دانست که محصولات کاملا بهداشتی تولید می‌کند.

وی اظهار امیدواری کرد افتتاح واحد تولید قارچ در استان آغازی برای شروع حرکت جدید و تولید استاندارد قارچ باشد.

هر 100 گرم قارچ حدود یک میلی گرم آهن دارد و این ماده غذایی منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم بوده که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک می‌کند.

برچسب ها: قم ، واحد ، نیمه ، مکانیزه ، قارچ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.