شاه حسینی فلوشیپ زانو و طب ورزشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: این که برای چه هدفی از منزل خارج می شوید نوع پیاده روی هم متفاوت می شود.
عدهای برای کاهش وزن و گروهی دیگر هم برای تسکین و بهبود مفاصل زانوی خود پیاده روی را انتخاب می کنند.
اما باید دانست که درنوع اول باید پیاده روی با سرعت انجام شود که به همراه افزایش ضربان قلب است و همچنین مقداری هم عرق کنند.
ما درنوع دوم باید دقت کرد که عمدتاً بایدروی سطح صاف باشد و بر روی سنگلاخ و ناصافی پیاده روی نکنند. همچنین از بالا رفتن از پلهها خودداری کنند.
راه رفتن نباید خستگی زودرس بیاورد نه باشتاب بالا و نه با شتاب کم باشد. زمان آن از 30 دقیقه تا 45 دقیقه است که باید دقت داشت در افرادی که دچار ضایعات مفصلی هستند بعد از گذشت این زمان احساس درد و تورم همراه با نوعی ضعف در اندامها احساس میشود که بهتر است پیاده روی رامتوقف کنند.
وی افزود: افراد باید درخریدکفش خود دقت کنند زیرا کفشها انواع مختلفی دارند. ولی کفش مخصوص پیاده روی در ایران کاملاً عرضه نمیشود ومعمولاً این کفشها مخصوص دویدن است و باعث میشوند که فرد انرژی کمتری را از دست بدهد.
شاه حسینی اذعان داشت: افرادی که دچار ضایعه مفصلی هستند باید کفشهایی که لایه زیرین آن دو سانتی متر باشند را بپوشند .
همچنین کفش مخصوص و مناسب کودکان را هم باید به آن توجه کرد زیرا پای کودکان نرم است و از کفشهایی که حالت نیم چکمهای دارند که پشت سخت، کف سخت ورویی کفش بنددار باشد به طوری که با بلند کردن این بندها بشود پاشنه پا را مشاهده کرد.
یعنی زبانه بلندی داشته باشد. همچنین درکودکان بین شصت پا و نوک کفش باید یک فاصله نیم سانتی متر وجودداشته باشد و کفش حتی الامکان هر شش ماه عوض شود.
انتهای پیام/