سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان/

استقبال کشاورزان اناری از طرح پسته سالم

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان انار گفت: 25هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیرکشت محصول پسته است، که امسال از 10هکتار آن ، 15 تن پسته سالم برداشت شده است.

محمد گرجی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان با اشاره به اینکه در تولید محصول پسته سالم ازهیچ نوع سموم شیمیایی استفاده نمی شود، افزود: زیر نظر کارشناسان کشاورزی برای تقویت این محصول از کود شیمیایی به مقدار کم استفاده می شود.

وی ارقام محصول پسته در این شهرستان را شامل: اکبری،کله قوچی، احمدآقایی و فندقی عنوان و خاطرنشان کرد: در هر هکتار به طور متوسط یک و نیم تن پسته سالم برداشت می شود.

گرجی با اشاره به اینکه کشاورزان این منطقه از طرح پسته ی سالم استقبال خوبی دارند ، تصریح کرد: ایجاد مدیریت واحد در اراضی خرده مالکی پسته، ارتقای اطلاعات فنی کشاورزی باغداران و الزام به مشاوره با کارشناسان بخش کشاورزی هنگام سم پاشی راههایی برای جلوگیری از مصرف بی‌رویه سموم کشاورزی در باغ های پسته است.

وی سموم اندوسولفان و آمیتراز را از جمله سم‌های حذف شده از چرخه ی تولید پسته طی سالهای گذشته عنوان و تأکید کرد: کشاورزان نباید در تولید محصول خود از سموم شیمیایی استفاده کنند.

گرجی استفاده از کودهای ازته، پتاسه و سوپرفسفات را برای تولید پسته ی سالم پیشنهاد کرد.

یادآور می شود: در تولید پسته ارگانیک از هیچ نوع سموم و کود شیمیایی استفاده نمی‌شود، اما در تولید پسته سالم تنها از کود شیمیایی به مقدار کم زیر نظر کارشناسان استفاده می‌شود./ز

برچسب ها: استقبال ، کشاورزان ، کرمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.