سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری/

وجود دو هزار موقوفه در شهرستان ساری

نماینده ولی فقیه در مازندران، یکی از برکات انقلاب اسلامی را احیاء موقوفات عنوان کرد و گفت: در زمان پهلوی اکثر موقوفات از بین رفتند و صاحب مابقی موقوفات، اداره اوقاف و امور خیریه است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان ساری آیت الله نورالله طبرسی در بازدید از سامانه جامع موقوفات اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری، با بیان اینکه اکثر موقوفات در استان بدون متولی، با متولی خاص و یا زیر نظر اداره اوقاف و امور خیریه مازندران هستند، اظهارداشت: باید ازموقوفات حفاظت شود چرا که خیانت در وقف، خیانت به واقفین است.

وی فلسفه وجودی اوقاف را شناخت موقوفات، متمرکز زدایی و وارث، بانی اوقاف بلا متولی است که این از وظایف اوقاف و امور خیریه می باشد.

امام جمعه ساری بیان کرد: مسئولین و دستگاههای مرتبط که موقوفات در دست دارند باید وارثان خوبی برای آنها و حواس شان جمع باشد.

طبرسی بیشترین موقوفات در مازندران را در شهرهای ساری، امل، بابل و بهشهر عنوان کرد و بازی کردن با موقوفات را نابود شدن دانست و افزود: اوقاق و امور خیریه باید زبان گویا واقفین باشند.

همچنین رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری با اشاره به اینکه در بخش موقوفات 2 بخش موقوفات متصرفی و غیرمتصرفی وجود دارد، گفت: در ساری 2 هزار موقوفه منفعتی و غیر منفعتی هم داریم که 779 موقوفه منفعتی و مابقی غیر منفعتی است.

حجت الاسلام مسعود قربانی با تاکید به فرمایشات رهبری به منظم و مرتب شدن موقوفات اظهارداشت: برای متمرکز شدن موقوفات سامانه جامع موقوفات در اوقاف و امور خیریه استان راه اندازی شد.

وی به تقسیم کلیه ابعاد موقوفات اشاره کرد و اذعان داشت: از 100 درصد ابعاد موقوفات 47 درصد برای نیات واقفین، 30 درصد توسعه سرمایه گذاری و مابقی هزینه قرآنی و فرهنگی شده است

انتهای پیام ///

برچسب ها: موقوفه ، ساری ، انقلاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.