به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان، "مهران سرمدیان " در دومین نشست مشترک با شهردار کاشان که به بررسی مشکلات بافت تاریخی و زمینه همکاری مشترک پرداخته شد، خاطرنشان کرد: این بافت تاریخی می تواند مقصد گردشگران داخلی و خارجیباشد و نمایانگر اصالت مردم کاشان است.
وی گفت: مطالعه و پژوهش در بافت تاریخی کاشان، مرمت و احیاء بناها و بازسازی و بهسازی بافت تاریخی کاشان از جمله امور میراث فرهنگی در طی چندین سال گذشته بوده است.
سرپرست میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کاشان در ادامه افزود: بافت تاریخی فرهنگی شهر کاشان 450 هکتار وسعت داشته و بیش از 700 بنای ارزشمند واجد حفاظت و نگهداری در آن شناسایی شده و بیش از 200 اثر ثبتی ملی را در خود جای داده است و از جمله بافت های تاریخی فرهنگی ارزشمند کشور محسوب می شود.
سرمدیان گفت: روند رو به گسترش و روز افزون مسائل شهری، توسعه و تنوع وظایف شهرداری ها و رشد فزاینده جمعیت شهری و همچنین بهبود شاخصه های کیفیت زندگی شهروندان و صدها معلول و علت دیگر جامعه، این را می طلبد تا به این بخش از شهر توجه ویژه شود.
وی از شهردار درخواست کرد تا این اداره را در انجام وظیفه خطیر هویت بخشی به بافت تاریخی شهر که از مهم ترین اهداف پیش رو و در راستا حفظ بافت تاریخی شهر کاشان است یاری نماید.
این مقام مسئول وجود اتباع بیگانه در بافت تاریخی را یکی دیگراز مشکلات اصلی برشمرد و خواهان ساماندهی آنان شد، چراکه وجود برخی از آنها باعث بروز برخی مشکلات اجتماعی و فرهنگی شده است.
در این نشست شهردار کاشان با تاکید بر حفظ هویت بافت های فرهنگی _ تاریخی گفت: توجه به بافت ارزشمند تاریخی از اولویت های مدیریت شهری بوده که امیدوارم در تعامل با اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان این مهم محقق شود.
"ناظم رضوی" نیز به مشارکت مالی و فنی شهرداری در احیا و باززنده سازی بافت تاریخی کاشان تاکید کرد اقزود: کف سازی و بدنه سازی پیاده رو ها و معابر محله های تاریخی با مصالح همخون با بافت قدیم ؛ مناسب سازی ورود به بافت تاریخی کاشان ،رعایت ضوابط و شرایط ساختوساز در بافت تاریخی مواردی است که می تواند عملیاتی شود./ش