سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در راستاي صدور خدمات فني، مهندسي به خارج از كشور

اولين كميته فني مشترك ايران و الجزاير برگزار شد

اولين كميته فني مشترك امور زيربنايي و خدمات عمومي ايران و الجزاير با حضور معاون وزير راه و شهرسازي، مشاور پژوهشي وزير خدمات عمومي و هيات همراه از الجزاير، و تني چند از معاونان و كارشناسان شركت ساخت وتوسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، علي نورزاد با اشاره به روابط صميمانه و دوستانه ميان ايران و الجزاير برگزاري اين جلسه را فتح بابي براي همكاري ميان دو كشور در توسعه امور زيربنايي و حمل و نقل دانست و گفت: در حال حاضر بيش از 200 شركت مشاور فعال در زمينه زيرساخت حمل و‌نقل و افزون بر 1500شركت پيمانكاري در حوزه ملي و بين المللي مسئوليت ساخت و گسترش راه‌هاي كشور را بر عهده دارند.

در حال حاضر حدود 1000 كيلومتر راه اصلي، 3 هزار كيلومتر بزرگراه در دست مطالعه و بيش از 3 هزار كيلومتر راه اصلي و 5 هزار كيلومتر بزرگراه در دست ساخت است و 1000 كيلومتر آزادراه در مرحله عمليات اجرايي است. اينها نشان از توان فني و مهندسي بالاي ايران در زمينه ساخت امور زيربنايي دارد.

مديرعامل شركت ساخت وتوسعه زيربناهاي حمل‌و نقل كشور در ادامه جلسه، از تاسيس شركت مشترك ميان دو كشور استقبال كرد و گفت: با توجه به پتانسيل‌هاي حرفه‌اي مهندسان ايراني در پروژه هاي راهسازي به طور قطع ما در آينده نزديك شاهد پيشرفت روزافزون اين شركت در تمامي زمينه هاي راهسازي از جمله پل‌سازي، تونل، فرودگاه، بنادر و... خواهيم بود.
دكتر نورزاد همچنين در خصوص سرمايه‌گذاري و فاينانس در پروژه‌ها عنوان كرد: ايران آمادگي كامل همكاري با كشور الجزاير را دارد و در اولين جلسه با انجمن راهسازي ايران اين موضوع مطرح و مراتب قانوني آن پيگيري و ابلاغ خواهد شد.

در دامه جلسه عبدالحفيظ داود، مشاور پژوهشي وزير خدمات عمومي الجزاير، ضمن ابراز تشكر از ميهمان‌نوازي ايرانيان، هدف اين سفر را بازديد از پروژه‌هاي عظيم راهسازي در ايران و به اشتراك گذاري تجربيات الجزاير و ايران در زمينه پروژه‌هاي راهسازي عنوان كرد.

وي ايجاد شركت‌هاي مشترك ميان الجزاير و ايران را بسيار مهم دانست و گفت: هدف اصلي ما در اين سفر مذاكره در خصوص احداث شركت‌هاي هلدينگ با حضور متخصصان ايران و الجزايري براي پيشبرد پروژه‌هاي عمراني در كشورمان است تا با توجه به توان مهندسي بالاي ايرانيان در آينده نزديك شاهد رقابت آنها با شركت‌هاي بزرگ خارجي از ژاپن، چين و ... در الجزاير باشيم كه در اين زمينه بحث و تبادل‌نظر در خصوص راه‌هاي قانوني و روش‌هاي بهينه اين همكاري از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.

در انتهاي جلسه مشاور پژوهشي وزير خدمات عمومي الجزاير ضمن ابراز شگفتي از ميزان توانايي‌هاي ايران در زمينه ساخت پروژه‌هاي زيربنايي گفت: بسياري از الجزايري‌ها آرزو دارند تا به ايران سفر كنند و از نزديك شاهد نهضت بزرگ عمراني در ايران باشند.

وي با اشاره به شرايط ويژه كشور الجزاير در دهه 90 ميلادي كه دوران سياهي را گذارنده بود عنوان كرد: در حال حاضر با توجه به پيشرفت روزافزون الجزاير در ساخت وتوسعه، پروژه‌هايي‌كه در نظر داريم بسيار بيش از توانمندي‌هاي شركت‌هاي ساختماني و پيمانكاري در الجزاير است و در اين راستا به دنبال همكاري شركت ها و كشورهاي خارجي هستيم كه ايران نيز يكي از مقاصد اصلي ما است.

در پايان جلسه تصميم بر آن شد تا با تشكيل كميته فني راهكارهاي اين همكاري شناسايي و به زودي جلسه مشترك بعدي برگزار شود و با توجه به همكاري اين دو كشور در زمينه پروژه هاي مسكن اين موضوع چندان سخت و پيچيده نخواهد بود.

انتهاي پيام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.