به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ حال حاضر، آب گوجه فرنگی بنفش با مزایای افزوده برای سلامتی بدن در راه بریتانیا است. این گوجه فرنگی ها که بطور ژنتیکی دستکاری شده اند، توسط دانشمندان بریتانیایی و در کانادا تولید شده اند.
این محصول در گلخانه ای در اونتاریو تولید شده و قرار است 2000 لیتر آب گوجه فرنگی از آن تهیه شود. گوجه فرنگی های بنفش دارای خواص ضدالتهابی هستند و رشد سرطان را در موش ها کاهش داده اند.
رنگ این گوجه فرنگی ها بخاطر سطوح بالای آنتوسیانین آنها است که این ترکیب بیشتر در بلوبری، تمشک و توت های رنگی دیگر یافت می شود. این گوجه فرنگی ها و آب آنها قرار است برای مطالعه تأثیرات رژیم آنتوسیانین بالا بر سرطان، بیماری قلبی عروقی و بیماری های مزمن دیگر استفاده شوند.
البته وارد کردن این نوع گوجه فرنگی به بازار مصرف نیاز به تأیید قانونی دارد و فعلاً مصرف آن پژوهشی است.