به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران اوحدی به همراه جمعی از مسئولین سازمان حج و زیارت و ستاد عملیات عمره مدینه، پیش از ظهر امروز از آشپزخانه های زین و دخیل مدینه منوره بازدید بعمل آورد.
در این بازدید مسئولین آشپزخانه ها گزارشی از عملکرد این مراکز در جهت تهیه غذای زائرین ایرانی به رئیس سازمان حج ارائه دادند.
اوحدی در این بازدید بر اهمیت طبخ غذایی سالم و مناسب برای زائران ایرانی و افزایش هر چه بیشتر کیفیت غذای تهیه شده در این مراکز تأکید کرد.
گفتنی است روزانه 23 هزار غذا در وعده های غذای ناهار و شام در آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره برای عمره گزاران کشورمان توسط آشپزها و عوامل ایرانی طبخ و تهیه می گردد.
انتهایپیام/