سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز/

عفونت‌های ادراری در زنان 10 برابر مردان

یک اورلوژیست با بیان اینکه میزان ابتلا به عفونت‌های ادراری در زنان بیشتر از مردان است، گفت: عفونت‌های ادراری در زنان، اغلب به علت مسائل زناشویی ایجاد می‌شود، اما این مسأله در ابتلای مردان به این دست عفونت‌ها تاثیری ندارد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، «اسماعیل موسی‌پور» اظهار کرد: عفونت‌های ادراری در مردان جوان به علت آنومالی‌های مادرزادی در سیستم ادراری و تنگی مجاری ادرار ایجاد می‌شود، اما در زنان جوان، مسائل مقاربتی و زناشویی و سنگ‌های عفونی عامل ایجاد عفونت ادراری و ورود عفونت به بدن هستند.‌

این اورلوژیست افزود: عفونت ادراری در مردان با افزایش سن و با مشکلات و عفونت‌های پروستات به وجود می‌آید، در زنان مسن نیز پس از یائسگی به علت کاهش ظرفیت هورمونی میزان عفونت ادراری بسیار افزایش می‌یابد.

موسی‌پور درباره‌ی عفونت‌های ادراری در سن کودکی و بزرگسالی ادامه داد: در سنین کودکی، عفونت ادراری سبب کاهش فعالیت کلیه‌ها می‌شود اما در بزرگسالی با تب و لرز همراه بوده و مشکلات جانبی به وجود می‌آورد. همچنین در صورتی که عفونت ادراری با سنگ کلیه همراه باشد، موجب آسیب به کلیه شده و عملکرد آن را ضعیف می‌کند.

وی گفت: عفونت ادراری در مردان و زنان، علائم مختلفی از جمله تکرر ادرار، سوزش ادرار و تعجیل در دفع ادرار دارد.

این اورلوژیست گفت: میزان ابتلا به عفونت‌های ادراری در زنان حدود 10 برابر بیشتر مردان است. درمان این بیماری بصورت دارویی انجام شده و در زنان به مدت 3 تا 5 روز و در مردان به مدت یک هفته تا 10 روز طول می‌کشد.

موسی‌پور یادآور شد: زنانی که عفونت‌های کلیه همراه با تب و لرز دارند، به مدت یک هفته تا 10 روز باید درمان شوند و به‌ویژه در عفونت دوران بارداری فرد باید تحت نظر پزشک بستری شود.

وی توصیه کرد مردان از نگه داشتن ادرار در مثانه خودداری و زنان هم پس از فعالیت‌های زناشویی، حتماً مثانه خود را تخلیه کنند.

انتهای پیام/م
منبع: ایسنا
برچسب ها: خوزستان ، عفونت ، ادراری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.