در چهلویکمین جلسه علنی از چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران مطرح شد
به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در ادامه جلسه امروز شورای شهر مسجدجامعی رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سیاست چمران به عنوان رئیس شورای عالی استانها اظهار داشت: تجربه و دانش چمران وضعیت شکوفاتری در حوزه مدیریت شوراها را از این پس به دنبال خواهد داشت و به دنبال آن توانمندی شوراها نیز بیشتر خواهد شد.
چمران عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه اظهار داشت: نخستین صحبتی که در این حوزه در دستور کار قرار گرفت بررسی کمیته انتقال پایتخت بود که در کمیسیون شورای مجلس به بحث گذاشته شد و مقرر شد رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این کمیته به عضو یک عضو حضور داشته باشد.
اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه امروز با تذکری نسبت به عدم اجرای یکی از مصوبات شورا بیان داشت: احداث 102 پایگاه پشتیبانی بحران در سالهای اخیر یکی از اقدامات خوب شهرداری که حفظ عملکرد آنها یکی از اولویت شهری است.
وی افزود: در حال حاضر تعداد قابل توجهی از این پایگاهها از مدیریت سازمان پیشگیری خارج شده و در اختیار سازمان ورزش و یا سایر ارگانها قرار گرفته در حالی که براساس مصوبه پانصدوشصتونهمین جلسه علنی از سومین دوره شورای اسلامی شهر تهران الزام شهرداری تهران به در اختیار قرار دادن جایگاههای مدیریت بحران در حوزه مدیریت این سازمان را مقرر کرده بود.
وی ادامه داد: همچنین در خصوص دستورالعمل اجرایی نحوه استفاده از این جایگاهها در ساعات بیکاری و نیز استفاده بانوان از این جایگاهها میبایست طی گزارشی به شورای اسلامی شهر تهران ارائه شود.
** تذکر عضو شورای شهر به وزیر علوم حکیمیپور دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بند 8 و 23 ماده قانون شوراها تذکر داد وظیفه نظارتی شورا در شهر بر داراییها و همچنین ساختوسازها است.
وی افزود: طی گزارشی که از یک گودبرداری در منطقه 2 داده شده و پس از پیگیریها و علیرغم اطلاع دادن به شهردار منطقه و نیز دستور توقف کار توسط چمران رئیس شورای شهر وقت اسلامی تهران همچنان ادامه دارد.
حکیمیپور ادامه داد: این گودبرداری پایینتر از میدان سرو و درست در کنار پارک و جنب پلیس دیپلماتیک نرسیده به بزرگراه نیایش بدون مجوز و پروانه در حال انجام است
عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: این گودبرداری نه دارای سند است و حتی تابلوی مشخصات پروژه نیز قرار ندارد و باید پیگیری شود چرا مصوبه شورا مبنی بر توقف این گودبرداری اجرایی نشده است.
حکیمیپور خاطرنشان کرد: همچنین در سال 70 هیئت دولت مصوبهای در خصوص آزادسازی اراضی اطراف دانشگاه تهران تصویب کردن که متاسفانه علیرغم گذشت 20 سال از این مصوبه ارزشمند تاکنون تنها 30 درصد از این اراضی اطراف دانشگاه تهران آزاد شده که همین 30 درصد نیز مشکلاتی را دارد که قسمت کمی از آن توسط مالک به دانشگاه واگذار شده و مابقی تخریب و تبدیل به زباله دانی شده و من امروز به وزیر علوم تذکر می دهم که اگر در این 20 سال هر سال تنها 500 میلیون به این کار اختصاص پیدا می کرد اکنون یک قطب علمی ارزشمند را داشتیم.
انتهای پیام/