به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ندای انقلاب؛ در حالی که بیش از ۸ ماه از طرح شعارهای دکتر حسن روحانی رئیس جمهور در ایام تبلیغات انتخاباتی برای نامزدی ریاست جمهوری، نمیگذرد به نظر میرسد برخی از این شعارها یا محقق نشده و یا تنها کارکرد تبلیغاتی در ایام انتخابات داشته است.
بر اساس این گزارش، یکی از شعارها و وعدههای رئیسجهور در ایام تبلیغات ریاست جمهوری، اجرای قانون استخدام ۳ درصدی معلولان در دستگاههای دولتی بوده است.
یکی از شعارهای آقای روحانی در ایام انتخابات، اجرای قانون استخدام ۳ درصدی معلولان بود این قانون دولت را موظف می کند که در راستای ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد معلول، تسهیلاتی نظیر، اختصاص حداقل ۳ درصد از مجوزهای استخدامی (رسمی، پیمانی، کارگری) دستگاههای دولتی و عمومی، اعم از وزارتخانهها، شرکتها و موسسات، نهادهای عمومی و انقلابی و دیگر دستگاههایی که از بودجه عمومی کشور استفاده می کنند به افراد معلول واجد شرایط ارائه کند.
قانون معروف به "استخدام 3 درصدی معلولان"، دولت را به ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد معلول موظف می کند
با این حال، علی رغم شعار حمایتی دکتر روحانی در حمایت از استخدام معلولان ، تنها کارمند معلول روشندل نهاد ریاست جمهوری به دستور اسماعیل سماوی خواهرزاده رئیس جمهور از این نهاد اخراج شده است.
اسماعیل سماوی خواهرزاده رئیس جمهور با داشتن پستهای متعددی نظیر سرپرست گروه مشاوران جوان، رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری و مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور، در میان رسانهها به "ابوالمشاغل" دولت یازدهم معروف شده است.
بر اساس برخی شنیدهها ۳۲ کارمند دیگر مرکز ارتباطات مردی نهاد ریاست جمهوری اخراج و یا در اختیار کارگزینی قرار گرفتهاند. این آمار به غیر از کارمندان در اختیار رسمی و پیمانی دیگر بخش های ریاست جمهوری است که با روی کار آمدن دولت یازدهم در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارند.
در همین حال "اکبر جوان" تنها کارمند معلول روشندل نهاد ریاست جمهوری که به تازگی در دولت یازدهم اخراج شده و پیش از این هم در سال 91 از عدم استخدام رسمی خود در نهاد ریاست جمهوری گلایه کرده بود، به ندای انقلاب گفت که بیش از ۸ سال است که به استخدام قراردادی نهاد ریاست جمهوری درآمدهام و تا اول بهمن در بخش پاسخگویی تلفنی مردم در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری کار می کردم.
وی که به گفته خودش تنها نانآور خانواده اش است با اشاره به جزئیات اخراج خود توسط خواهرزاده رئیس جمهور که ریاست مرکز ارتباطات مردی نهاد ریاست جمهوری را بر عهده دارد و دیدار اخیرش با وی میگوید: طی چند ماه گذشته زمزمه اخراج کارکنان نهاد ریاست جمهوری که از دوره پیش(دولت نهم و دهم) به استخدام درآمده بودند، به گوش میرسید تا اینکه بالاخره این کار عملی شد و در جلسهای که با آقای سماوی در این باره داشتیم، وی گفت
برای اینکه بتوانم نیروی جدید برای مرکز بیاورم باید تعدیل نیرو صورت بگیرد. این کارمند اخراج شده نهاد ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه خواهرزاده جناب آقای روحانی از ابتدا به کارمندانی که در دوره دکتر احمدینژاد به استخدام دولت درآمده بودند، بدبین بود، افزود:
پس از اعتراض صورت گرفته به ایشان، آقای سماوی گفت که به هرکس و هرجا که می خواهید این موضوع را بگوئید؛ این مشکل خودتان است؛ من می خواهم نیروهای خودم را بیاورم!
وی با تاکید بر این نکته که به من درهیچ جای دیگری کار نمیدهند؛ پاسخگوی این وضعیت چه کسی است؟ در پایان یادآور شد: اینگونه اقدامات با شعارهای آقای روحانی در تناقض است، چرا که ایشان قرار بود قانون ۳ درصد استخدام معلولین را اجرا کند نه اینکه تنها کارمند معلول نابینای نهاد ریاست جمهوری را اخراج کنند.
انتهای پیام/