سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ازدوجهای شتابزده و طلاقهای زودهنگام

علت اصلی طلاق را باید در عدم اموزش‌های مهارتهای زندگی جستجو کرد چرا که بسیاری از جوانان درزمان آغاز زندگی مشترک هیچ آشنایی بامسائل ومشکلات زندگی ندارند.

 مهرنوش اشکانی‌زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ریشه افزایش پدیده طلاق درکشور را بی‌توجهی به آموزش و مهارت زندگی به جوانان عنوان کرد و گفت: طلاق به معنی پایان قانونی ازدواج و جدا شدن همسران از یکدیگر است و درآن حقوق و تکالیف متقابلی که بین زوجین درهنگام ازدواج وجودداشته از میان می‌رود و طلاق وقتی اتفاق می افتد که استحکام رابطه زناشویی ازبین برود.

این روانشناس درادامه به آثار منفی طلاق بر افراد اشاره کرد و افزود: نبودناگهانی همسر ممکن است احساس اضطراب یا هراس ایجاد کند هر چندبرخی نیز ممکن است پس ازطلاق احساس خوشحالی داشته باشد معمولاً زنان پس از طلاق زیان اقتصادی بیشتری می‌بینند اما فرآیند‌های سازگاری روانی واجتماعی برای مردان وزنان تفاوت چندانی ندارد بعضی از مردان و زنان ممکن است پس از طلاق ازدواج مجدد داشته باشند.

اشکانی‌زاده خاطر نشان کرد: امروزه ازدواج‌هایی که منجر به طلاق می‌شود به صورت شتاب زده انجام می‌شود و چون افراد در برخورد‌های اول رفتار و واقعیت وجود خود را بروز نمی‌دهند پس از ازدواج رفتار‌های نمایشی همچون پرده‌ای کنار می‌رود و رفتار‌ها و چهره واقعی زوجین نمایان می‌شود و در بین زوج فاصله ایجاد می‌شود و به علت نداشتن آگاهی کامل برای حل مشکلات رو به طلاق می آورند.

اشکانی‌زاده در پایان افزود: آموزش مهارت‌های زندگی در مراحل مختلف ازطریق نهاد‌های فرهنگی و آموزشی، فرهنگ‌سازی عمومی درخصوص شناخت خانواده سالم درکشور از طریق رسانه‌ها ازمهمترین عوامل کاهش طلاق معرفی شده است./

برچسب ها: طلاق ، کشور ، زندگی ، ازدواج ، تکالیف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
هادی جنتی
۱۱:۳۵ ۰۵ بهمن ۱۳۹۲
بنظر من بیشتر طلاقها بخاطره بی تجربگی ,و ازدواجهای زود رس در بین جوانان امروزی است.