سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

علت افزایش "خانه‌های مجردی" چیست/ مخاطرات خانه‌های مجردی و عواقب آن

علت افزایش "خانه‌های مجردی" چیست، چه دلایلی باعث گرایش جوانان به زندگی مجردی در قالب خانه‌های مجردی می‌شود، چنین سبک زندگی چه پیامد‌هایی را به دنبال دارد و ....

 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ رواج "خانه‌های مجردی‌" معلول عوامل مختلفی است که از جمله دلایل آن الگو‌برداری از کشور‌های غربی است.

البته بالا رفتن سن ازدواج و حس استقلال‌طلبی جوانان، می‌تواند انگیزه‌ای برای سوق دادن به زندگی مجردی‌ باشند و این در حالیست که جوانان می‌توانند به این باور برسند که می‌‌شود در کنار خانواده و والدین و با ازدواج مناسب به استقلال لازم رسید.
 
ناگفته نماند اختلافات، مشاجره‌های بین والدین و ارتباط نامناسب فرزندان با والدین می‌تواند سبب شود که نوجوان یا جوان زندگی در خانه مجردی‌ را به تازگی در کنار والدینش‌ ترجیح دهد که این امر باید زنگ خطری برای خانواده‌ها و پدرو مادر ‌ها باشد و به اختلافات و مشاجره‌ها پایان دهند.
 
در این زمینه مریم ملک صالحی کارشناس ارشد مشاوره  اظهار داشت: اختلافات‌های خانوادگی، مشاجرات  و نزاع بین والدین و نداشتن ارتباط مناسب و صحیح پدر و مادر با نوجوان یا جوابشان‌ سبب رواج خانه مجردی می‌شود.
 
این مشاوره در مورد عوارض خانه مجردی‌ این جنین عنوان کرد: زندگی در خانه‌های مجردی سبب گسخته‌ شدن خانواده و کم رنگ شدن عواطف بین فرزندان  نوجوان یا جوان با والدینش‌ خواهد شد و همچنین به دلیل نداشتن کنترل مناسب پدر یا مادر گاهی می‌تواند سبب به انحراف کشیدن فرزندان شود.
 
وی اظهار داشت: استقلال‌طلبی را می‌توان با شیوه تربیتی صحیح در خانواده رشد داد تا فرزندان در کنار والیدنشان‌  زندگی آرام و مناسبی داشته باشند و نیز جوانان با عمل کردن به توصیه‌های دین اسلام، سنت فرهنگمان‌ می‌توانند با ازدواج نیازهای خود را برطرف کرده و زندگی خانوادگی تشکیل دهند.
 
همچنین متین السادات نصری مشاور و مدرس دانشگاه نیز در این خصوص گفت: بالا رفتن سن ازدواج و حس استقلال‌طلبی کامل توسط جوان،‌ سبب می‌شود که او مایل به زندگی در خانه ‌مجردی شود که سبب کمتر شدن رابطه عاطفی بین فرزند و والدین می‌شود.
 
 این مدرس دانشگاه همچنین گفت: داشتن امکانات فراوان و بیش از حد، بدون داشتن فرهنگ مناسب و به دور از آموزش لازم می‌تواند در این امر نقش داشته باشد.
 
 وی خاطر‌نشان کرد:‌ با آموزش صحیح به نوجوان‌ و جوان و تربیت صحیح والدین، برقراری ارتباط مناسب با فرزندان و درک آنها، می‌توان راه صحیح را به آنها نشان داده تا آن را بتوانند زندگی آرام،‌ بی‌دغدغه و درستی را داشته باشند.
 
 گفتنی است رسانه‌ها نیز می‌توانند با آموزش صحیح در پیشگیری از این امر کمک کنند و نیز والدین با داشتن دانش و کسب مهارت‌های زندگی، با برقراری ارتباط مناسب با فرزندان، احترام گذاشتن به خواسته‌های جایز آنها و فراهم کردن امکانات لازم برای ازدواجشان‌ در جلوگیری از رواج زندگی مجر‌دی نقش موثری داشته باشند.
گزارش از: ایده مفرح
انتهای پیام/
برچسب ها: مجرد ، معلول ، الگو ، سن ، ازدواج
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.