سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

4 ممنوعیت غذایی برای مبتلایان به" نقرس"

"نقرس" بیماری است که نتیجه افزایش اسید اوریک در بدن است که تغذیه در بالارفتن اسید اوریک نقش به‌سزایی دارد.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: بیماری "نقرس" که با افزایش اسید اوریک در بدن ایجاد می‌شود، یعنی افراد با مصرف زیاد پروتئین اسید اوریک بدنشان افزایش یافته و باعث درد و تورم در مفاصل می‌‌‌‌‌شود.

وی افزود: این افراد باید مصرف پروتئین حیوانی مانند گوشت قرمز را محدود کنند و به جای آن پروتئین گیاهی مثل سویا را مصرف کنند.

وی ادامه داد: از عوامل دیگر افزایش اسید اوریک پروتئین حبوباتی مثل عدس و لوبیا است که باید برای افراد مبتلا به" نقرس "محدود شود و به جای آن برنج، سیب‌زمینی و ماکارونی مصرف کنند.

دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد:‌ برخلاف باور غلط که افراد گوشت داخل خورشت را نمی‌خورند باید گفت: که حتی عصاره‌ی گوشت که با بقیه‌ی مواد پخته می‌شود نیز باعث افزایش سطح اسید اوریک می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: غذا ، نقرس ، بیماری ، اسید ، اوریک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.