سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری /

تبدیل مقبره ناصر کبیر به قطب فرهنگی

دبیر همایش بین المللی ناصر الحق گفت: مقبره این عالم برجسته باید به قطب فرهنگی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری، محمد حسینی عارف افزود: با وجود اینکه برای مکان این مقبره حرف و حدیث هایی است ولی همانطور که مقام معظم رهبری و چندین مراجع تقلید تاکید داشته اند این مقبره این عالم برجسته که با چهار واسطه به امام زین العابدین می رسد را باید تبدیل به قطب فرهنگی کرد.

دبیر همایش بین المللی بزرگداشت ناصر کبیر(اطروش) افزود: حسن بن علی الطروش از امام زادگان جدیدالقدری است که قدری او گمنام مانده است.

وی تصریح کرد: ناصر کبیر با چهار واسطه به امام زین العابدین می رسد که در قرن دوم زندگی می کرد و در سال 230 هجری به دنیا آمده و در سال 304 هم از دنیا رفته و وی در این 74 سال بسیار نقش برزگی ایفا کرده است، از جمله زمانی که ایشان به شمال ایران آمدند، اکثریت مردم گیلان،مازندران و دیلمان مسلمان نبوده اند یا زرتشتی یا بی دین بوده اند و ناصر کبیر توانست که همه را به دین اسلام هدایت کند نه با جنگ و درگیری بلکه با اخلاق.

حسینی عارف به هدف از برگزاری این همایش و احداث این مکان فرهنگی اشاره کرد و اظهار داشت: اولین هدف از این مراسم که امروز در حال انجام است این است که مردم بشناسند که چنین چهره های ملی و مذهبی در کشور ما وجود دارند و هدف دوم این است که شیعیان زیدی به شعیان اثنی عشری نزدیک تر شوند و وحدت شیعیان به طور کامل صورت گیرد.

وی بیان داشت:هدف سوم از احداث این مقبره، حفظ محل های مقدس و با ارزش است و متاسفانه در سال های اخیر به دلیل مخروبه بودن این مقبره عده ای از سودجویان به این منطقه آمده اند و برای یافتن گنج کندوکاوهایی را انجام داده اند که هنوز هم بعد از تعمیر نشست های حاکی از این حفاری مشخص است.

دبیر همایش بین المللی ناصر کبیر با اشاره به توسعه های آینده این مقبره مهم اظهار داشت:برای توسعه هر چه بیشتر این مکان های ارزشی تمامی نهاد های استانی باید کمک کنند و حتی ورثه چنین مکان ها و مقبره های بزرگ باید پای کار بیایند و کمک کنند.

وی تصریح کرد:عده ای در حال حاضر وجود دارند که ادای مالکیت می کنند ولی اسنادی وجود دارد که مشخص می کند این ملک موقوفی بوده است و در زمان ناصر کبیر خود ایشان در همین مکان مدرسه تاسیس می کند و حتی بعد از مرگش هم این مدرسه تا مدت های زیاد فعالیت می کرد.

وی گفت:به هر حال نباید به حرف ها گوش کرد باید همه مردم کمک کنند اعم از نهادهای قانونی و هم مردم باید پای کار بیایند که همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند و چندین مراجع بزرگ کشور تاکید داشته اند این مکان به یک قطب فرهنگی کشور تبدیل شود./ش

انتهای پیام

برچسب ها: مقبره ، ناصرالحق ، فرهنگ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.