سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

کاهو تقویت کننده ای گیاهی برای بافت های عضلانی

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: آب کاهو، خنک و شادابي بخش است و ميزان فراواني منيزيم در آب آن سبب تقويت بافت عضلاني، اعصاب و مغز مي‌شود.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهو به لحاظ درمانی فوق العاده و سرشار از نمک هاي معدني با خاصيت قليايي است؛ به همين سبب خون را تصفيه مي کند.

وی تشریح کرد: استفاده از کاهو به علت داشتن املاح فراوان بخصوص منگنز و روی براي جلوگيري از ريزش و سفيد شدن مو مفيد است.

نقشی ادامه داد: هر چه کاهو سبزتر باشد، ويتامين بيشتري دارد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: برگ هاي بيروني کاهو ارزش خوراکي بسيار دارد؛ زيرا اين برگ‌ها بيشتر در معرض نور آفتاب قرار دارد و نسبت به برگ هاي داخلي حاوي ويتامين بيشتر است.

وی اظهار داشت: سلولز موجود در کاهو حجم مواد داخل روده و حرکات روده را افزايش مي دهد که اين امر درمان يبوست را آسان مي‌سازد.

نقشی تاکید کرد: کاهو موجب افزايش گلبول هاي قرمز خون شده و آهن موجود در آن براي درمان کم خوني مفيد است./ز

برچسب ها: کاهو ، تقویت ، بافت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.