سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا فقط 6 دقیقه باید "شیر" را جوشاند

شیرگرم اگرچه از ایجاد نفخ جلوگیری می‌کند اما جوشانده شدن بیش از حد شیر باعث ایجاد "سرگیجه و تهوع "می‌شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد هنگامی شیر بیش از مدت زمانی مشخص داغ شود و بجوشد از میران کلسیم آن نیز کاسته می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مواد لبنی به شدت به گرما حساس‌اند و هنگامی که گرم می‌شوند تغییرات شیمیایی زیادی در آن‌ها ایجاد می‌شود از این رو پزشکان توصیه می‌کنند داغ شدن شیر بیش از 6 دقیقه باعث آسیب رساندن به آن می‌شود و درجه حرارت هنگام گرم شدن آن بسیار باید کم باشد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند هنگام مصرف شیر گرم با مواد شیرین میزان جذب کلسیم آن کمتر می‌شود از این رو بهتر است شیر گرم را بدون هیچ ماده قندی و به صورت خالص مصرف کرد.

جوشیده شدن شیر "باکتری‌های مفید روده" را از بین می‌برد و برخلاف تصور در کار روده‌ها تداخل ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/
برچسب ها: شیر ، کلسیم ، باشگاه ، گرما ، کلینیک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.