به گزارش حوزه رادیو و تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد؛ امروزه با جوشاندن آب و نگهداري آن در يخچال به مدت دو ساعت ميتوان بهترين و سالمترين آب آشاميدني دنيا را تهيه كرد.
آبهاي معدني هميشه طعم بهتري نسبت به آب شير دارند اين به اين دليل است كه به آبهاي معدني مواد افزودني اضافه ميكنند تا هنگام حمل و نقل طعم خود را از دست ندهد از اين رو همواره شما ميتوانيد با جوشاندن آب شير بهترين آب معدني دنيا را بسازيد.
بنا بر این گزارش، پيمان فروهر مدير انجمن آبهاي معدني ميهمان برنامه خواهد بود و در خصوص فوايد و مضرات آب معدني و همچنين انتخاب صحيح بطري جهت آب معدني مطالبي را عنوان خواهد كرد.
گفتني است؛ "اقتصاد، سلامت و استاندارد" به تهيه كنندگي محمد مهدي شادبحر يكشنبه 29 دي از شبكه اقتصاد به روي آنتن ميرود.
انتهای پیام/ص