سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل استاندارد همدان:

ظرفیت تولید شیر در واحدهای تولیدی همدان 103 هزار تن است

مدیرکل استاندارد همدان ظرفیت تولید شیر در واحدهای تولیدی همدان را 103 هزار و 800 تن عنوان کرد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،فرهاد تیموری اظهار داشت: واحدهای تولیدی استان دارای ظرفیت تولید 103 هزار و 800 تن شیر استاندارد است.

وی گفت: ضرورت تولید و مصرف شیر سالم در جامعه باعث شده که استانداردهای ملی ایران به شماره‌های 93 و 2406 به عنوان معیاری برای تأمین سلامت و کیفیت شیر تدوین و اجرای آنها اجباری شود.

مدیرکل استاندارد استان همدان افزود: به منظور کنترل کیفیت شیر پاستوریزه و در راستای اطمینان از استمرار آن از خط تولید واحدهای دارای پروانه استاندارد و همچنین از سطح بازار بازرسی و نمونه‌برداری دائمی و تصادفی صورت می‌پذیرد و پس از انجام آزمایش در آزمایشگاه‌های استاندارد در خصوص ادامه فعالیت آنها تصمیم‌گیری می‌شود.

وی گفت: در حال حاضر واحدهای بهاران لبن اکباتان، پاک پروتئین، حمیل، فراشیر پاکنام، نادر نرگس، گلبرگ نهاوند، پرند الوند، نگاه الوند، احسان سپیده و پگاه تولیدکننده شیر پاستوریزه استاندارد هستند.

انتهای پیام/م
برچسب ها: همدان ، شیر ، استاندارد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.