سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس مرکز منطقه ایی استنادی علوم و فناوری ISI:

10 استاد پر استناد کشور معرفی شدند

10 استاد پر استناد مقالات در پایگاه استنادی ISI از سوی مرکز منطقه‌ایی اطلاع رسانی علوم و فناوری معرفی شدند.

جعفر مهراد رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر استادان و پژوهشگران ایرانی در تولید علم سهم موثری داشته و موجبات ارتقاء علمی، تحقیقاتی، فناوری و نوآوری را در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به ارمغان آورده‌اند، حاصل تلاش و مجاهدت‌های علمی پژوهشگران ایرانی علاوه بر کاربردهایی که در عرصه‌های مختلف علمی، صنعتی و اجتماعی دارد به صورت مقاله‌های پژوهشی نیز در مجلات معتبر بین المللی چاپ و منتشر می‌شود. ایران از نظر تولید علم مقام شامخی در بین کشورهای جهان دارد در حالی که حجم مقالات دانشمندان ایرانی در خور توجه است، کیفیت مقالات تولید شده نیز منطبق با معیارهای علم سنجی و بر حسب استناد اندازه گیری می‌شود. 

وی افزود: استناد به دانشمندان و پژوهشگران بخش مهمی از فرایند تحقیق و ارزش و اعتبار نویسنده به حساب می‌آید. تحلیل استنادی در پایگاه‌هایی که به همین منظور تاسیس شده است از اصول اساسی سنجش عملکرد پژوهشگران قلمداد می‌شود. 

مهراد تصریح کرد: پایگاه ISI یکی از نظام‌های استنادی معتبر بین المللی است. ثبت و نمایه سازی مقالات علمی در این پایگاه و مطالعه تعداد استنادهای دریافت شده توسط پژوهشگران بر‌تر حایز اهمیت فراوان است. در حالی که چندین ده هزار عضو هیات علمی در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران به تدریس و تحقیق مشغول می‌باشند، نقش پژوهشگران پر استناد از همه برجسته‌تر است بنابراین طبق داده‌های موجود در ISI، دکتر مهدی دهقان از دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه اول را از نظر تعداد استنادهای دریافت شده در اختیار دارد و رتبه‌های دوم تا پنجم پژوهشگران پر استناد ایرانی به ترتیب به دکتر محمد عبدالهی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حبیب فیروزآبادی از دانشگاه شیراز، دکتر مجتبی شمسی‌پور از دانشگاه رازی و دکتر مهراورنگ قائدی از دانشگاه یاسوج تعلق دارد. 

مهراد اظهار داشت: محمدرضا گنجعلی (دانشگاه تهران)، علی کاوه (دانشگاه علم و صنعت ایران)، سعید عباسبندی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، بیژن دواز (دانشگاه یزد) و محمد علی زلفی گل (دانشگاه بوعلی سینا) نیز به ترتیب رتبه‌های شش تا ده پژوهشگران پر استناد ایرانی را به خود اختصاص داده‌اند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ابوالفضل
۱۶:۰۶ ۲۶ دی ۱۳۹۲
پس علی اکبر رائفی پور کو؟