سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهنمای خرید؛

معرفی انواع ریزه کاری های خرید جهیزیه

رسم است که موقع تعیین مهریه عروس می‌گویند «کی داده و کی گرفته»، ولی وقتی نوبت به خریدن و بردن جهیزیه می‌رسد، اوضاع کاملا فرق می‌کند یعنی جهیزیه نقد نقد است و معمولا پرخرج ترین و پر زحمت ترین بخش از تدارکات عروسی است.

به گزارش گروه بازارباشگاه خبرنگاران؛اصل فلسفه خرید جهیزیه کمک والدین برای آغاز زندگی مشترک است ولی مشکل اینجاست اغلب وسایلی که روزبه روز هم به لیست بلند بالای جهیزیه اضافه می گردد، کارایی چندانی ندارند. این مساله به ویژه در مورد وسایل آشپزخانه نمود بیشتری داشته و بخشی از لوازم برقی آشپزخانه عروس و حتی سرویس ظرف و ظروف و انواع تابه ها و قابلمه ها تا مدت ها بدون استفاده گوشه کابینت می‌ماند و خاک میخورد. اگر در مرحله خرید جهیزیه میباشید و می‌خواهید لوازم آشپزخانه تا را تهیه کنید، این راهنما را از دست ندهید.

لوازم ضروری برای آشپزخانه

فهرست چیزهایی که یک نوعروس می تواند در آشپزخانه‌اش داشته باشد، بسیار بلند بالاست. اگر می خواهید این فهرست را داشته باشید لیست کامل خرید جهیزیه را از پایگاه اینترنتی نوعروس دانلود کنید.

موقع خرید لوازم آشپزخانه به چه نکاتی دقت کنیم؟

قبل از اینکه خرید لوازم آشپزخانه را آغاز کنید، رنگ اتاق‌ها و آشپزخانه تان را مشخص کنید و در مورد رنگ غالب لوازم خانه تصمیم بگیرید.

این مساله به ویژه در خانه‌هایی با آشپزخانه های اپن (باز) اهمیت بیشتری دارد. از لوازم برقی بزرگ آغاز کنید، سپس سراغ لوازم برق کوچک بروید و بعد ست لوازم غذاخوری و در نهایت وسایل پلاستیکی و به اصطلاح خرده ریزها را کامل کنید.

لوازم برقی آشپزخانه از نظر رنگی تنوع کمتری دارند و شما باید از میان رنگ‌های سفید و سیلور انتخاب کنید.فروشندگان معمولا رنگ سفید را پیشنهاد می‌کنند چون کمتر لک می‌شود و تمیز کردن آن ساده تر است. البته ست کردن سایر وسایل با رنگ سفید معمولا راحت تر از رنگ سیلور است. با اینحال هیچ اجباری در کار نیست و شما می توانید همه لوازم برقی آشپزخانه را به رنگ نقره‌ای تهیه کنید.

یخچال: انتخاب یخچال هم بستگی به بودجه،سلیقه و البته فضای آشپزخانه شما دارد. اگر جایتان کوچک است بهتر است سراغ یخچال ساید با ساید نروید. در ضمن بهتر است که یخچال بالا و فریزر پایین باشدچون استفاده شما از یخچال بیشتر از فریزر خواهد بود. این یخچال ها هم آب سرد کن و هم یخ ساز یا یکی از این دو را دارند و قیمتشان هم معمولا از یک میلیون و پانصد هزار تومان به بالاست.  البته اگر قصد صرفه جویی دارید،

در میان برندهای ایرانی هم جنس خوب، با کیفیت و در قیمت مناسب تر وجود دارد. کیفیت لاستیک های دور درها که بهتر است ضد باکتری باشد، دستگیره ها که باید یک تکه و متصل به بدنه باشد، قابلیت تنظیم ارتفاع طبقات داخلی و طبقات فلزی یا شیشه های نشکن که استفاده بیشتر و کیفیت بالاتری دارند، سیستم های خنک کنندگی دوگانه و داشتن آبریز و یخساز از خصوصیاتی است که باید در زمان خرید یخچال به آنها دقت کنید. بار خانگی، محفظه صفر درجه، نمایشگر LCD و قابلیت انجماد سریع جزو امکاناتی است که شاید چندان هم ضروری نباشد و تنها سبب بالا رفتن قیمت یخچال می شوند.

ماشین لباس شویی: ماشین لباس شویی در سایزهای مختلف هست اما برای یک زوج جوان که حداقل تا ۵ سال می خواهند از این وسیله استفاده کنند، ماشین لباس شویی ۵ کیلویی کافیست. قابلیت ادامه عملکرد دستگاه با وجود نوسانات برق، اخطار و عیب یاب با اینکه بر قیمت لباسشویی تاثیر دارند اما در طولانی مدت استفاده بسیاری دارند. مدل های داخلی با مدل های مشابه وارداتی تفاوت قیمتی حداکثر ۵۰۰ هزار تومان دارند. انتخاب محصول داخلی یا وارداتی به بودجه شما بستگی دارد.

اجاق گاز: در حال حاضر گازهای موجود در بازار مبله یا رومیزی می باشند. اگر گاز رومیزی می خرید، آن را روی یک کابینت کشویی سوار کنید تا هر خانه ای که رفتید، آنرا همراه خود ببرید و نیازی به خرید مجدد نداشته باشید. در ضمن یادتان باشد که با انتخاب یک گاز رومیزی به یک فر تو کار هم احتیاج خواهید داشت.

سرویس چینی: سرویس های چینی آلمانی را می توان با قیمتی نزدیک به یک میلیون تومان تهیه کرد در حالیکه یک سرویس کامل چینی مربوط به یکی از مارک های معروف ایرانی نزدیک به ۵۰۰هزار تومان قیمت دارد. سرویس ظرف های دم دستی اما قیمت کمتری دارد و با مبلغی نزدیک به ۳۰۰ هزار تومان می توان این مورد از جهیزیه را تهیه کرد.

ست چاقو، کف گیر، ملاقه و قاشق چنگال: این ست ها هم بسته به نوع داخلی و خارجی قیمت های متفاوتی دارند به طوریکه نوع ساده ایرانی آن را حتی می توان با ۲۰۰ هزار تومان تهیه کرد اما نوع خارجی آن حتی در بعضی موارد تا ۵ میلیون تومان هم قیمت دارد! این امر در مورد ست ظروف تفلون و استیل هم صدق می کند به طوریکه یک ست کامل قابلمه و ماهیتابه تفلون ایرانی یا استیل معمولی را می توان با ۲۰۰ هزار تومان تهیه کرد اما نوع خارجی همین ست تا یک میلیون تومان قیمت دارد.ست آبکش، ظرف در دار، جای حبوبات، سطل برنج یا بسیاری موارد ریز دیگر که در آشپزخانه به آن ها نیاز است را هم می توان با بودجه ای نزدیک به ۵۰۰ هزار تومان تهیه کرد.

برچسب ها: خرید ، جهیزیه ، مهریه ، عروسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.