سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کردستان/

دیابتی‌ها میوه را همراه غذا مصرف کنند

یک کارشناس تغذیه در کردستان با اشاره به اینکه میوه‌ها منابع مهمی برای تسریع حرکات روده‌ای و دستگاه گوارش هستند، بهترین وسیله برای دفع قندهای مضر و کلسترول هستند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران بیان زارعیان، با اشاره به اینکه خوردن انواع میوه‌ها تضمینی برای سلامتی است، اظهار کرد: میوه‌ها را به عنوان خوراکی‌های همیشه آماده می‌توان در هر ساعت از شبانه روز مورد استفاده قرار داد.

وی افزود: سبزی‌ها و میوه‌ها منابع غنی از فیبر هستند که باعث تسریع شدن حرکات روده‌ای شده و در نتیجه هضم و جذب مواد غذایی را سرعت می‌بخشند.

زارعیان با بیان اینکه تسریع در حرکات روده‌ای منجر به عملکرد صحیح دستگاه گوارش می‌شود، گفت: مصرف میوه بلافاصله بعد از غذا باعث عبور حجم بیشتر مواد غذایی از دستگاه گوارشی و در نتیجه جذب موادی همانند ویتامین‌ها و مواد معدنی، کالری و حتی ترکیبات غذایی مضر مثل کلسترول و قند کمتر می‌شود.

وی ادامه داد: افرادی که مشکل خاصی از جمله سوء‌هاضمه، ناراحتی‌های معده، گوارشی و اثنی عشر را ندارند، می‌توانند همراه ناهار و شام خود میوه‌ها را مصرف کنند.

این کارشناس تغذیه با بیان این نکته که افراد چاق و مبتلایان به دیابت می‌تواند از میوه هایی با قند پایین استفاده کنند، تصریح کرد: صرف میوه‌ها باعث کند شدن سرعت جذب مواد مغذی از جمله قند می‌شود، لذا خوردن سبزیجاتی همانند کاهو و سبزی خوردن همراه غذا، نه تنها مضر نیست، بلکه بسیار مفید است.

زارعیان، افراد لاغر که در وزن گیری دچار مشکل هستند را از خوردن میوه همراه غذا منع کرد و افزود: میوه جذب و دفع کالری موجود در غذا را هم سرعت می‌بخشد، لذا به افراد لاغر توصیه می‌شود که میوه را با فاصله زمانی از وعده‌های اصلی غذایی خود مصرف کنند.

وی مصرف مرکبات به همراه غذا را یکی از بهترین گزینه‌ها برای جذب ویتامین c اعلام و اظهار کرد: مصرف ویتامینc به جذب آهن، روی و کلسیم غذا کمک می‌کند.

این متخصص به کسانی که مبتلا به فقرآهن هستند، خورده مرکبات همراه غذا را توصیه کرد و افزود: مصرف لیمو، نارنج و پرتقال میزان جذب آهن در بدن را افزایش می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه میوه‌های شیرین قبل از غذا مصرف نشود، گفت: زمانی که میوه های شیرین، قبل یا همراه غذا مصرف می‌شوند، احساس سیری کاذب را به وجود می‌آورند که خود منجر به کم‌اشتهایی و کم‌غذایی می‌شود.

زارعیان با بیان اینکه بهترین زمان برای مصرف میوه زمان صبح و بعد از صبحانه می‌باشد، خاطرنشان کرد: افراد سالم در هر زمان که تمایل داشته باشند، می‌توانند از میوه استفاده کنند.

وی در پایان یادآور شد: ‌افراد مبتلا به بیماری‌های دستگاه گوارش، ناراحتی‌های معده و کسانی که مصرف میوه در آنان ایجاد حساسیت می‌کنند، در صورت حاد بودن ‌بیماریشان می‌توانند به جای میوه از آب میوه استفاده کنند.

‌انتهای پیام /م
منبع: ایسنا
برچسب ها: کردستان ، دیابت ، میوه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.