سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت عنوان کرد

سهم "بودجه تحقیقات" در "وزارت بهداشت" تنها ۱۰ درصد/ اجرای پروژه دانشمند پروری در دانشگاه‌ها

دکتر ملک‌زاده با گله‌مندی از بودجه کم حوزه تحقیقات و پژوهش گفت: سهم بودجه تحقیقات وزارت بهداشت کمتر از ۱۰ درصد است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، دکتر ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت امروز ۲۳ دی ماه در نوزدهمین جشنواره رازی گفت: طی ۱۸ دوره قبلی این جشنواره ۱۱۸ نفر به عنوان برگزیدگان انتخاب شدند، امسال نیز حداقل ۶۳۴ نفر طرح‌های تحقیقاتی خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند که از این بین ۲۷ نفر به عنوان برگزیده انتخاب شدند که از این بین ۷ نفر استاد، ۸ دانشیار، ۳ استادیار، ۷ محقق جوان و ۲ دانشجو بوده‌اند. 

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و شهرکرد به عنوان سه دانشگاه بر‌تر علوم پزشکی کشور در این جشنواره انتخاب شدند همچنین ۷ مرکز تحقیقاتی از کل مراکز تحقیقاتی کشور در این جشنواره انتخاب شده‌اند که بیشتر آن‌ها مربوط به دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند. 

ملک‌زاده عنوان کرد: به طور متوسط بیش از ۳۷ درصد کل تولیدات علمی کشور در بانک اطلاعاتی اسکوپوس متعلق به گروه علوم پزشکی است، باید توجه داشت در کل بودجه‌های تحقیقاتی کشور سهم وزارت بهداشت کمتر از ۱۰ درصد است که حتی با این درصد کم کل بودجه تصویب شده پرداخت نمی‌شود. 

وی با بیان اینکه رشد "بودجه وزارت بهداشت" در بین وزارتخانه‌های دیگر متاسفانه در سالهای گذشته رشد چندانی نداشته گفت: تولید علم به سرمایه گذاری بیشتر نیاز دارد و مقالات به نمایه‌های بین المللی بپیوندد در حال حاضر وضعیت مقالات نمایه شده در وزارت بهداشت بهتر از وزارت علوم است که همین امر یک نقطه قوت برای وزارت بهداشت است. 

وی از رئیس جمهور خواستار کمک در حوزه پژوهش شد و اظهار کرد: مهم‌ترین عامل پیشرفت علمی در حوزه پزشکی سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی است، همچنین باید یک فضای صمیمی را در بین محققین و جوانان ایجاد کنیم. 

وی در پایان خاطر نشان کرد: متاسفانه در یکی دو سال اخیر برای دسترسی به مجلات علوم پزشکی و مشکلات متعددی روبرو بودیم که از رئیس جمهور خواستار حل این مشکل و اختصاص ۴۰ میلیارد تومان در سال برای تمام دانشگاه‌ها هستیم تا مقالات را نمایه کنیم. 

ملک‌زاده تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت پروژه دانشمند پروری است که برنامه ریزی‌های لازم صورت گرفته و این پروژه را از ابتدای دوره دانشجویی آغاز خواهیم کرد تا دانشجویان با استعداد را به دانشمندان کشور تبدیل کنیم. 



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.