وی اظهار داشت: از جمله عوامل درونی که در روحیات و خلق و خوی ما تأثیر دارد میتوان به داروهایی و یا نوع موادغذایی که مصرف میکنیم در شادی ما تأثیر مستقیم میگذارد.
وی در ادامه افزود: بعضی خوراکیها از جمله شکلات، انگور و بعضی میوهها مثل خربزه، قهوه باعث افزایش مادهی انکفالین در مغز میشود و خاصیت ضد افسردگی را در فرد دوچندان میکند.
به گفتهی این متخصص، عمدتا مصرف غذاهایی که طعم شیرین دارند و حاوی مقادیر زیادی گلوکز میباشند باعث افزایش شادی و تولید هورمون سروتونین که شادیبخش است میشود.
وی تاکید کرد: حذف شیرینی و نشاسته در وعدهها غذایی باعث ناراحتی، خمودگی و افسردگی میشود.
راست منش دیگر مواد غذایی را که حاوی اسید چرب امگا 3 هستند از جمله ماهیها را در طیف وسیع برای کاهش علائم افسردگی در فرد مفید دانست و در ادامه مصرف روغن زیتون را به دلیل وجود ماده ملاتونین که بینظمی خواب را در افراد بهتر میکند، برای ضد افسردگی مفید دانست.
وی در ادامه گفت: مطالعات نشان میدهد افسردگی با ویتامین D ارتباط مستقیم دارند، بدین ترتیب افرادی که بیشتر وقت خود را در خانه سپری میکنند و کمتر بیرون میروند ویتامین D سودمند را از اشعهی خورشید دریافت نمیکنند.
وی اظهار داشت: در این افراد به دلیل کمبود ویتامینD درصد افسردگی زیاد می باشد.
وی در ادامه گفت: مصرف لبنیات سالم، کره میتواند در کاهش ناراحتی به فرد کمک میکند.
در پایان توصیه کرد: ما وقتی مسألهای را به عنوان ماده غذایی در کاهش ناراحتی یاد گرفتیم نباید با خوددرمانی دنبال درمان باشیم بلکه باید در شیوهی زندگیمان و نوع غذاخوردنمان دقت بیشتری داشته باشیم.
انتهای پیام/