رضایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: این مقدار گوشت مرغ در 9 ماه سالجاری در چهار دوره جوجه ریزی تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی اظهارکرد: گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک از 30 هزار قطعه جوجه ریزی استحصال شده است.
رضایی با بیان اینکه تولید این نوع گوشت سفید از سال گذشته در این شهرستان آغاز شد، بیان کرد: در مجموع 660تن گوشت سفید مرغ در بدون آنتی بیوتیک طی این مدت تولید شده است.
رضایی گفت: جوجه، بدون استفاده از آنتی بیوتیک و هورمون های رشد در یک دوره 45 روزه در یک واحد تولیدی در این شهرستان پرورش داده شد.
رضایی با بیان اینکه از هر قطعه جوجه به طور متوسط یک کیلو و 800 گرم گوشت استحصال شده است، افزود: قیمت این مرغ در مقایسه با مرغ معمولی هرکیلوگرمی 10هزار ریال گرانتر است.
وی گفت: در پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک، طیور در طی دوره پرورش مصرف داروی مکمل ندارند و تمام مراحل پرورش از جوجه ریزی تا کشتار تحت نظارت های خاص کارشناسان انجام می شود.
سرپرست شبکه دامپزشکی خمین گفت: چندین نوبت در طول مراحل پرورش و همچنین قبل از کشتار، آزمایش های تخصصی گوناگونی بر روی این نوع طیور انجام می شود.
رضایی افزود: پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک با ارتقای شاخص های بهداشتی واحد های پرورشی، میزان ابتلا به بیماری ها در صنعت مرغداری را کاهش داده که نتیجه آن کاهش هزینه های تولید و افزایش کیفیت گوشت تولیدی است.
شهرستان خمین دارای 124واحد مرغداری است./س
/