سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چهار غذایی که "فلج معده" را بهبود می بخشد

فلج معده عارضه‌ای است که با آسیب اعصاب "معده" اتفاق می‌افتد و می‌تواند عوارض عمل‌های جراحی یا بیماری‌های عصبی باشد.

دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه درگفتگو با خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی که دچار"فلج معده" هستند ازنظر غذایی تحمل غذاهای جامد را ندارند و حرکات معده‌ی آنها بسیارمحدود است.

وی افزود: غذا‌های جامد تجمیع شده و نمی‌توانند وارد روده شوند و چون این افراد حرکات مکانیکی معده‌شان از بین رفته باید از غذا‌هایی استفاده کنند که حالت پوره، نیمه جامد یا به صورت مایع باشد.

وی ادامه داد: افرادی که دچارفلج معده هستند باید غذا‌هایی را مصرف کنند که بارکمتری روی معده داشته باشد ازجمله سوپ صاف شده، غذا‌های میکس شده، آب ماهیچه و آب سبزیجات ومیوه‌ها که می‌تواند مؤثر باشد.

دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد: این افراد برای تأمین مواد غذایی به هر پنج گروه غذایی مثل نان وغلات، شیر ولبنیات، میوه و سبزیجات، مغز‌ها و حبوبات و گوشت‌ها نیاز دارند که البته باید این پنج گروه غذایی زیر نظر متخصص تغذیه مصرف شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: غذا ، خارضه ، روده ، معده ، پوره
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
موسی حسن زاده
۱۳:۵۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۶
سلام فلج معده با اندوولاکروسکپکی قابل تشخیص انجام دادم ولی چندماه هیچ پزشکی درمانی راپیدانکرد