وی با بیان اینکه اعتلای فرهنگ هر جامعه اسلامی منوط به توسعه و ترویج فرهنگ قرآن در آن جامعه است، اظهار کرد: چنین امری امکانپذیر نیست، مگر آنکه بودجهها و اعتبارات خاصی نسبت به این مقوله از سوی دستگاهها و ارگانهای دولتی و خصوصی تعلق گیرد.
منتخب مردم خمین در مجلس ادامه داد: اختصاص بودجه به فعالیتهای قرآنی بهمنظور اعتلای این فرهنگ در جامعه هزینه نیست؛ بلکه جامعه را در برابر خطرات و آسیبها بیمه کرده و با تضمین سلامت روحی و روانی جامعه بالاترین بهره را نصیب افراد میکند.
انجام فعالیتهای قرآنی صرفاً به قشر خاصی منحصر نشود
وی با اشاره به اینکه اعتبارات و بودجه فعالیتهای قرآنی باید در راستای گستردهسازی میدان فعالیتهای قرآنی و تبع آن تحت پوشش قرار دادن افراد بیشتری از جامعه هزینه شود، تصریح کرد: انجام فعالیتهای دینی و قرآنی نباید صرفاً به قشر خاصی از افراد جامعه منحصر شود و لازم است که تمامی فضاها بستری برای انجام چنینی فعالیتهایی باشد.
رضایی افزود: به عنوان مثال کانونهای فرهنگی- هنری مساجد مناسبترین جایگاه برای فعالیتهای قرآنی است که با اختصاص بودجههای مناسب به این کانونها تعداد زیادی از افراد جامعه را میتوان به تربیت قرآنی آراسته ساخت.
عضو کمیسیون تلفیق یادآور شد: نتیجه مطلوب در انجام برنامههای قرآنی زمانی حاصل میشود که در درجه اول متولیان امور قرآنی مزین به اخلاق و آداب و قرآنی باشند و عمل به دستورات و مبانی قرآن را در دستور کار خود قرار دهند تا دیگران را نیز نسبت به این امر تشویق کنند.
بودجه فعالیتهای قرآنی در جهت کیفیتبخشی باشد
رضایی با اشاره به اینکه هزینهکرد اعتبارات و بودجه فعالیتهای قرآنی باید در جهت کیفیتبخشی به فعالیتهای قرآنی صورت گیرد، ابراز کرد: اگر بانیان امور قرآنی چنین نگرشی نسبت به صرف بودجههای داشته باشند؛ قطعاً در انتقال معارف قرآنی به شکل غنی و به نسل جدید به درستی عمل کرده و فرصت و شرایط ایجاد یک جامعه قرآنی را به خوبی فراهم میکنند.
عضو کمیسیون تلفیق بودجههای مجلس در پایان، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب همواره در بیانات خویش نسبت به اهتمام در مباحث قرآنی تأکید کرده و قرآنیان را مورد تمجید قرار میدهند؛ لذا همه مسئولان نیز باید به تأسی از ایشان حمایت و نظارت دقیق و کارآمد از فعالیتهای قرآنی را در رأس برنامههای خود قرار دهند تا فضای کشور را به فضایی آکنده از عطر قرآن تبدیل کنند./س