سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایلام/

افزایش 20 درصدی تولید گوشت قرمز در دهلران

مدیر جهاد کشاورزی دهلران از افزایش 20 درصدی تولید گوشت قرمز در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایلام؛ محمدرضا میرزایی با اعلام این خبر گفت: دو هزار و 230 تن گوشت قرمز از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان تولید شده که در مقایسه با پارسال 20 درصد افزایش نشان می دهد.
وی افزود: 362 هزار راس دام سبک و سنگین اکنون در دامداری های سنتی شهرستان دهلران پرورش داده می شوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران یادآور شد: 918 تن شیر نیز در این مدت واحدهای دامداری سنتی این شهرستان مرزی تولید شده است.
میرزایی ادامه داد: این مقدار شیر تولیدی در مقایسه با پارسال 20 درصد کاهش یافته است.
وی تاکید کرد: خشکسالی های و کمبود علوفه مورد نیاز دامی از مهم ترین دلایل این کاهش است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران اضافه کرد: مازاد مصرف گوشت و شیر تولیدی این شهرستان به سایر نقاط استان و استان های همجوار ارسال می شود.
شهرستان دهلران در 228 کیلومتری ایلام شامل چهار بخش و 65 روستای کوچک و بزرگ بوده و 67 هزار نفر جمعیت دارد./س
 
 
 
 
انتهای پیام/
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.