سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

در استان کرمانشاه310 هزار تن چغندرقند تولید شد

کارشناس مسئول زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از پایان برداشت چغندر قنداز مزارع این استان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


مجتبی حاتمی سطح برداشت مزارع چغندر قند در استان کرمانشاه را شش هزار و 360 هکتار دانست و گفت: امسال 310 هزار تن چغندر قند در استان کرمانشاه تولید شد.

به گفته کارشناس مسئول زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سال گذشته سطح برداشت مزارع چغندر قند در حدود 9 هزار هکتار بود.

وی افزود: امسال سطح برداشت مزارع چغندر قند استان کرمانشاه 29 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

حاتمی علت اصلی کاهش سطح برداشت را سرمای هوا و فقدان بارندگی های اول فصل دانست.

وی متوسط عملکرد مزارع چغندر قند در استان را 50 تن در هکتار دانست و افزود: متوسط عملکرد مزارع چغندر قند در سال گذشته 55 تن بود.

وی با بیان اینکه چغندر قند به صورت عمده در شهرستان های اسلام آبادغرب، صحنه، کنگاور، کرمانشاه، هرسین و... کشت می شود، گفت: بیشترین سطح زیر کشت چغندر قند به شهرستان اسلام آباد غرب اختصاص داشتکه حدود سه هزار و 1201 هکتار بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه حدود 198 هزار تن از چغندر قند تولیدی در استان کرمانشاه در کارخانه های قند این استان فرآوری می شود، گفت: مابقی چغندر قند تولیدیبه استان های قزوین، همدان، اصفهان، خراسان فرستاده می شود.

کارشناس مسئول زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه عیار چغندر قند تولیدی در استان کرمانشاه را 17.8 اعلام کرد و افزود: برداشت چغندر در استان کرمانشاه از اواخر شهریور ماه آغاز شد./س

برچسب ها: کرمانشاه ، چغندر ، قند
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.