به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،عبدالحمید کشاورز اظهار داشت: با راهاندازی این مراکز که با استقبال بسیاری از معتادان گذری روبهرو شده و با ارائه تسهیلات و خدمات بهداشتی و درمانی، گامی مثبت در کاهش این معضل و بیماری اجتماعی در استان فارس برداشته شده است.
وی از راهاندازی 10 مرکز اجتماعی از سوی بهزیستی فارس در سطح این استان خبر داد و افزود: این مراکز شامل مداخله در بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی، خدمات سیار اورژانس اجتماعی، ساماندهی کودکان خیابانی و نیز مرکز نگهداری دختران پناهجو یا خانه سلامت، پایگاههای خدمات اجتماعی در مناطق آسیبخیز و حاشیهنشین شهری و حمایت از افراد دارای اختلال هویت جنسی است.
مدیرکل بهزیستی استان فارس خاطرنشان کرد: خط تلفن 123 اورژانس اجتماعی به طور 24 ساعته به افرادی که در معرض آسیبهای اجتماعی هستند به ویژه کودک و همسر و سالمندآزاری خدمات ارائه میدهد.
وی با اشاره به اینکه کودکان خیابانی به کودکانی گفته میشود که در شهرهای بزرگ برای ادامه زندگی مجبور به کار در خیابانها میشوند، افزود: شرایط پذیرش اینگونه کودکان به مراکز بهزیستی را ارجاع از سوی مراکز انتظامی، اردوگاه هدایت، قوه قضائیه و خودمعرف برشمرد.
کشاورز بیان داشت: مرکز اورژانس اجتماعی در قالب مداخله در بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی، با اقدامهای تخصصی مددکاری اجتماعی و روانشناسی فرد را در استفاده از مکانیسمهای تطابقی حل بحران یاری میدهد.
وی اضافه کرد: افرادی که دارای اختلافهای حاد در روابط درون خانوادگی هستند و خودکشی کرده یا تمایل به خودکشی دارند، همسران، کودکان آزاردیده، زنان و دختران فراری، زنان و دخترانی که ایجاد روابط جنسی نامشروع میکنند و افراد دارای اختلال هویت جنسی مشمول خدمات مراکز اورژانس هستند.
مدیرکل بهزیستی استان فارس ابزار داشت: اولویت اصلی سازمان بهزیستی پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی است که در این راستا از تمام ابزار، تجهیزات و امکانات خود در اجرایی شدن آن اقدام میکند.
انتهای پیام/م