سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کدام قابلمه برای سلامت ما بهتر است؟

يکي از ظروفي که بيشتر خانم ها هر روز به نوعي با آن سروکار دارند، قابلمه است. اين روزها قابلمه ها از نظر شکل، رنگ و طرح تنوع زيادي دارند و به راحتي با ساير لوازم آشپزخانه ست مي شوند. اما جدا از هماهنگي، بهتر است به سلامت قابلمه ها هم توجه کنيد.

 به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، گروهي از قابلمه ها براي سلامت شما مضر هستند که بهتر است آنها را بشناسيد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذيه شما را با برخي از اين خطرات آشنا مي کند تا قابلمه هاي سالم را بهتر بشناسيد و ظروف مناسب تري را براي پخت و پز تهيه کنيد تا غذاهاي سالم تري بپزيد.
قابلمه هاي تفلون

در گذشته طرفداران زيادي داشتند اما بعد از اينکه اما و اگرهايي در مورد سرطان زا بودن اين قابلمه ها به گوش رسيد، محبوبيت شان حسابي کاهش يافت. اين قابلمه ها از نظر اندازه و رنگ تنوع زيادي دارند؛ به همين دليل هنوز هم بعضي از خانم ها به اين قابلمه ها علاقه نشان مي دهند.

کار کردن با اين قابلمه ها بسيار راحت است، غذا به راحتي از کف آنها جدا مي شود و البته شستشو و تميز کردن شان هم براي خانم ها دردسري ايجاد نمي کند. از ديگر مزيت هاي قابلمه هاي تفلون اين است که وزن سبکي دارند.

نظر کارشناس: قابلمه هاي تفلون در مقايسه با قابلمه هاي استيل، آلومينيومي و ظروف پيرکس انتخاب هاي مطمئني محسوب نمي شوند. از سوي ديگر بعضي مردم بعد از اينکه مي بينند کف نچسب قابلمه هاي تفلون در اثر استفاده نامناسب خراب شده، با مراجعه به مراکزي اين قابلمه ها را دوباره بازسازي مي کنند اما بازسازي تفلون ايمني چنداني ندارد و قابلمه مانند روز اول نمي شود. از اين رو توصيه مي شود بعد از ايجاد خراش هايي هر چند کوچک، از پخت غذا در قابلمه هاي تفلون خودداري کنيد چون از راه اين خراشيدگي املاح شيميايي به غذاها وارد شده و مشکلاتي ايجاد مي کنند و حتي مي توانند سرطان زا باشند.

قابلمه هاي استيل

اين قابلمه ها بيشتر براي پخت انواع خورش و غذاهاي آبدار مناسبند. با اين وجود بعضي از توليدکنندگان ادعا مي کنند که مي توانيد برنج يا حتي ماکاروني را هم در اين قابلمه ها بپزيد و حتي ته ديگ هم داشته باشيد. نکته مهم هنگام استفاده از قابلمه هاي استيل تنظيم درجه حرارت است.

اگر عجله نکنيد و با حوصله شعله گاز را در حد کم نگه داريد نتيجه کارتان خوب مي شود. با اين وجود اگر غذاي شما ته گرفت و قابلمه تغيير رنگ داد با کمي سرکه مي توانيد آن را مثل روز اولش تميز کنيد. در مجموع قابلمه هاي راحت و مناسبي هستند که بهتر است هر خانمي در آشپزخانه اش حتماً از آنها داشته باشد.

نظر کارشناس: اين قابلمه ها در گروه سالم ترين قابلمه ها قرار مي گيرند و مصرف کنندگان مي توانند با خيال راحت و بدون نگراني از بابت ورود املاح و ترکيبات شيميايي به درون غذا، از اين قابلمه ها استفاده کنند.

قابلمه هاي چدني

رقيب اصلي قابلمه هاي تفلون هستند که چند سالي است نام آنها را زياد مي شنويم. از جمله ويژگي هاي قابلمه چدني اين است که حرارت به طور يکنواخت در همه جاي ظرف پخش مي شود و غذا را به مدت بيشتري گرم نگه مي دارد. علاوه بر اين قابلمه هاي چدني مقاومت زيادي دارند، لب پر نمي شوند و رنگ شان از بين نمي رود. عيب بزرگ قابلمه هاي چدني اين است که وزن زيادي دارند و ممکن است هنگام پخت بعضي از غذاها، به ويژه صاف کردن برنج استفاده از آنها دشوار باشد. قابلمه هاي چدني هم نچسب هستند و هنگام سرخ کردن مواد غذايي در اين ظروف نيازي نيست مقدار زيادي روغن استفاده کنيد.

حتي براي پخت غذا در فر هم مناسب هستند. بهتر است هنگام استفاده از قابلمه هاي چدني هميشه از حرارت کم تا متوسط استفاده کنيد. رنگ بدنه بيشتر قابلمه هاي چدني هميشه از حرارت کم تا متوسط استفاده کنيد. رنگ بدنه بيشتر قابلمه هاي چدني مشکي است و در مقايسه با انواع تفلون تنوع رنگ کمتري دارند.

نظر کارشناس: اين ظروف از آلياژي ساخته شده اند که شامل آهن و کربن است. اگر به مدت طولاني از اين قابلمه ها استفاده شود شايد خطرهايي به همراه داشته باشد. به هر حال، در مقايسه با قابلمه هاي تفلون انتخاب مناسب تري است در مقايسه با قابلمه هاي استيل، آلومينيومي و پيرکس از سلامت پايين تري برخوردار است.

قابلمه هاي لعابي

بيشتر براي طبخ غذهاي آبدار به کار مي روند و نمي توانيد داخل اين قابلمه ها برنج بپزيد يا حتي غذاهاي جامد را دوباره گرم کنيد. اين قابلمه ها را در اندازه هاي مختلف با قيمتي مناسب تهيه کرده و از آنها براي نگهداري غذا در يخچال يا پخت انواع سوپ و خوراک هاي مايع در حجم کم استفاده کنيد. علاوه بر اين طرح هاي متنوعي دارند و حتي برخي از نمونه هايشان با در شيشه اي طراحي شده اند.

نظر کارشناس: در اين قابلمه ها هم ترکيبات شيميايي وجود دارد. روکش آنها به مرور زمان از بين مي روند و لعاب وارد خوراک ها مي شود. اگر اين قابلمه ها در معرض غذاهايي با PH اسيدي يا قليايي باشند واکنش هاي شيميايي سريع تر شده و آسيب هايي را ايجاد مي کند.

ظروف پيرکس

اختراع ظروف شيشه اي پيرکس در دوران توماس اديسون ريشه دارد. اديسون براي اختراع لامپ، شيشه اي لازم داشته که در برابر حرارت مقاوم. باشد. شرکتي که اين شيشه را براي اديسون ابداع کرد چندي بعد ظروف شيشه اي با نام پيرکس را به بازار جهاني عرضه کرد و بدين ترتيب قابلمه هاي شيشه اي روانه بازار شدند.

ظروف شيشه اي پيرکس اين قابليت را دارند که آنها را روي گاز، در فر يا مايکروفر قرار دهيد؛ ضمن اينکه ظاهرشان زيبا و شفاف است و مي توانيد با همان ظرف، غذا را سرو کنيد.

نظر کارشناس: در دسته ظروف سالم قرار مي گيرند و استفاده از اين ظروف براي سلامتي ما خطري ندارد و هيچ گونه ماده شيميايي از راه پيرکس هاي مقاوم وارد بدن نمي شود. بنابراين توصيه مي شود براي پخت و پز از اين ظروف بيشتر استفاده کنيد.

قابلمه هاي سنتي

قابلمه هايي از جنس مس و روي در اين دسته قرار مي گيرند. در زمان مادربزرگ هاي ما استفاده از اين قابلمه ها کاربرد زيادي داشت و هنوز هم به دليل اينکه قابلمه هاي رويي که به آنها روحي هم مي گويند به دليل قيمت ارزان مورد توجه بعضي از مردم قرار مي گيرند. اين قابلمه ها اندازه متنوعي دارند و سبک هستند.

نظر کارشناس: در اين قابلمه ها هم مشکل ورود املاح مس و روي به خوراک ها وجود دارد بهتر است به طور مداوم و طولاني مدتي از آنها استفاده نشود.

ماهيتابه هاي رژيمي

ماهيتابه هاي دردار مستطيلي شکلي هستند که به طور حتم نام شان به گوش تان خورده است. مهمترين ويژگي اين قابلمه ها اين است که غذا را با مقدار کمي روغن براي شما سرخ مي کنند، به همين دليل با کمک اين ماهيتابه ها غذاي سالمي مي خوريد. ضمن اينکه براي پخت سبزيجات با مقدار کمي آب مي توانيد از اين ماهيتابه هاي دردار کمک بگيريد. در مجموع اگر از آنها درست استفاده کنيد براي سلامتي تان ضرري ندارند.

نظر کارشناس: پوشش داخلي اين قابلمه از جنس تفلون است و در صورت ايجاد خراش در سطح قابلمه بهتر است آن را کنار بگذاريد چون در اين صورت سلامتي شما به خطر مي افتد.

صرف نظر از اين قضيه، به دليل اينکه در اين ماهيتابه ها بسته مي شود، مقدار اکسيژن اطراف مواد غذايي کاهش يافته و فشار داخل قابلمه بيشتر مي شود. در چنين شرايطي زمان پخت کاهش مي يابد. اگر هم شعله گاز کم باشد خوراک حالت سرخ کرده مطلوبي پيدا مي کند و نيازي به استفاده زياد از روغن نيست. بنابراين اين ماهيتابه ها از اين نظر برتري دارند که چربي کمتري به بدن مي رسانند و سبب اضافه وزن و چاقي نمي شوند. به ويژه افرادي که به غذاهاي چرب علاقه دارند با استفاده از اين ظروف غذاهاي سالم تري به بدن شان مي رسانند.

زودپز، آرام پز و بخارپز

خيلي از خانم هاي شاغل که براي آشپزي و به ويژه پخت غذاهاي سنتي زمان کافي ندارند، از طرفداران «زودپز» هستند. جدا از اين زودپز يک وسيله کاربردي در آشپزخانه است که با کاهش زمان پخت، در مصرف گاز و وقت صرفه جويي مي کند و در مدت کوتاه تر غذايي کاملاً پخته و جاافتاده را تحويل تان مي دهد. اين وسيله در مقايسه با مايکروويو مشکوک به سرطان زا بودن نيست و درصد بيشتري از ويتامين هاي غذا را حفظ مي کند. براي تهيه تمام غذاها از انواع گوشت و مرغ گرفته تا سوپ و سبزيجات مي توانيد از اين ديگ مکانيکي استفاده کنيد و آشپزي را سريع، متنوع و با صرفه تر پيش ببريد.

آرام پز هم براي خانم هاي شاغل کاربرد دارد. مي توانند شب مواد غذايي را داخل آن بريزند و صبح روز بعد غذاي آماده اي براي ناهار يا شام خانواده داشته باشند. بخارپز هم دستگاه برقي ديگري است که شما را به مصرف غذاهاي سالم و بدون روغن تشويق مي کند.

نظر کارشناس: مهمترين عاملي که ارزش مواد غذايي را کاهش مي دهد حرارت، نور و اکسيژن است. در زودپز، بخارپز و آرام پز وقتي در ظرف را مي بنديم، عامل اکسيژن را از مواد غذايي دور مي کنيم و اين اتفاق بيشتر در آرام پز و زودپز رخ مي دهد.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۱۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱
چرا در مورد گرانیت نظری ندادند ؟
Fatemeh
۲۲:۲۳ ۲۸ دی ۱۳۹۹
ما که متوجه نشدیم کدام بهتره
ولی یه چیز رو متوجه شدم .اطلاعات کارشناسان شما خیییییییییییلی ضعیف
ناشناس
۰۷:۴۸ ۲۲ آذر ۱۳۹۹
ظروف چدنی در مقايسه با قابلمه هاي استيل، آلومينيومي و پيرکس از سلامت پايين تري برخوردار است!!!!
دیگه عالم و آدم می‌دونن آلومینیوم سمی هست و ظروف استیل هم ممکنه آلومینیوم قاطی داشته باشند.
فاطمه
۲۰:۵۲ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
خوب عالی
ناشناس
۲۳:۳۶ ۳۰ دی ۱۳۹۸
سلام
سلول مس پتاسیوم ..برای غذای کم حرارت...کلسیوم سدیوم

تتها ایران نمتواتد این سروف بسازد..از الیاژ پتاسیوم..
...
پتاسیوم نوع سه..
این الیاژ ...
س. کازرونی
۲۳:۱۸ ۱۱ آبان ۱۳۹۸
من 11 ساله کارال دارم تنها قابلمه ای بوده که دکتر دخترم تاییدش کرده چون تفلون نداره و بهداشتیه
درضمن ظرفهای چدنی تو ایران نیست تمام ظرفهای بازار المینیومه ضخیمه چدن نیستن روکششونم تفلونه کلا سمه
مهدی
۱۲:۰۴ ۲۸ تير ۱۳۹۸
من در مورد متریال این فلز ها اطلاعی ندارم ولی اینو میدونم قبل از تقلون که جنس روی بود اینقدر بیماری های خطر ناک نبود ۔تشخیص المینیوم از روی ۔ وزن ظرف روی نسبت به حجمش سنگینتر از المینیومه ۲ المینیوم در اثر ضربه ارتعاش داره ولی روی ارتعاشش کمتره تو بازار هم نیست نگرد مگه تو سمساری ها گیر بیاد
هدهد
۰۹:۳۷ ۰۲ خرداد ۱۳۹۸
ممنون عالی بود
قابلمه
۲۳:۰۶ ۰۵ بهمن ۱۳۹۷
قابلمه استیل رو اگر با زیر قابلمه ای استفاده کنیم خیلی خوب جواب می‌دهد در ضمن ته دیگ خیلی عالی درست میشه من استفاده کردم
ئ
۱۵:۲۸ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
کارشناستون از نظر علمی ضعیف بود.
ناشناس
۰۵:۰۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
واقعا کارشناستون اطلاع ندارند که منظور از ظروف روحی جنس آلومینیوم هست نه روی!!
ناشناس
۱۰:۳۴ ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
ایا قابلمه سنگی روی اتش نمیشکنه
ناشناس
۱۰:۳۴ ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
ایا قابلمه سنگی روی اتش نمیشکنه
مهسا
۰۱:۴۰ ۰۵ آذر ۱۳۹۷
بله میشکنه .. من از صنایع دستی خریدم و بار سوم شکت و بار اولم که فروشنده اش میگفت هرچیزی میتونی توش درست کنی اعتماد کردم . برنج پختم و دور تا دورش برنج چسبیده بود و جدا نمیشد و بامکافاتی شسته شد .. و آخرم که روی گاز دیدم اب خوراک ریخته ازش و شکسته با دمای متوسط
مرجان
۱۳:۱۵ ۱۲ اسفند ۱۳۹۶
سلام
بنده مهندس شیمی هستم
چرا میگید بازسازی ظروف بده؟
اگر میگید مواد تفلون یا گرانیت برای سلامتی مضر هست،خب اوکی اصلا تو این کشور و تو این عصر هیچ چیزی رو شما نمیتونی بگی صحیح و سلامته
....
ولی اگر کیفیت نوع پوشش چه برای ظروف نو و چه بازسازی درجه یک باشه ،هیچ تفاوتی نمیشه بینشون از لحاظ کیفیت قائل شد...چون مراحلش یکیه و فقط و فقط کیفیت نوع پوشش مهمه...
ناشناس
۱۳:۳۴ ۲۷ آذر ۱۳۹۶
خیلی خوب بود فقط راجب سرامیکی چیزی نفرمودین
شهاب محمدی
۲۰:۴۳ ۱۷ آذر ۱۳۹۶
ماهتابه رژیمی ضرر دارن
صبا
۲۲:۰۰ ۲۶ آبان ۱۳۹۶
عالی بود اطلاعات خوبی کسب گردم ولی ای گاش از قابلمه های سرامیکی هم مطلب میذاشتید باز هم ممنون از مطالب مفیدتون
رعنا
۱۹:۳۸ ۰۱ آبان ۱۳۹۶
سلام خسته نباشید میشه نظرتون رو در مورد قابلمه های گرانیتی فیلون که با قیمت ارزون تو ایران فروخته میشه بگید بهداشتی هستن؟
فریده
۰۹:۴۹ ۱۹ مهر ۱۳۹۶
بالاخره کارشناس عزیز چیزی نگفتن راجع به قابلمه های سرامیک و به سوالات جواب ندادن !!!!!!!
ناشناس
۲۰:۳۲ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
منم در خصوص ظروف هاردانادایز شنیدم که بسیار عالی هست ومورد دتایید وزارت بهداشته،و تنها ظروفی هست که ماده مضری وارد غذا نمیشه،قیمت بالایی داره.ولی نمی‌دونم واقعا همون‌طور ه میگن هست.من هنوز نگرفتم
ناشناس
۱۹:۵۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۶
یک نوع از قابلمه ها هستند به نام هار د انادایز که در اروپا وامریکای شمالی طرفدارهای زیادی دارد ( در سفر به الما ن دیدم ) کارشناس محترم در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم .
Mahsa.h
۰۰:۳۱ ۱۲ شهريور ۱۳۹۶
خیلی خوب بود فقط راجب سرامیکی چیزی نفرمودین
Mahsa.h
۰۰:۳۱ ۱۲ شهريور ۱۳۹۶
خیلی خوب بود فقط راجب سرامیکی چیزی نفرمودین
ناشناس
۲۰:۳۰ ۱۰ مرداد ۱۳۹۶
باتشکر از سایت خوب ومفیدتون
مریم
۰۲:۰۲ ۰۹ مرداد ۱۳۹۶
قابلمه های مسی خوبه ی روحی
ارژنگ
۱۹:۴۵ ۱۰ مرداد ۱۳۹۶
مس مشکلات کبدی و گوارشی میاورد
مریم
۰۲:۰۲ ۰۹ مرداد ۱۳۹۶
قابلمه های مسی خوبه ی روحی
اسما
۲۱:۴۷ ۱۸ تير ۱۳۹۶
کاش به جای المینیومی همه از روی باشد طروف روی باشند
کوثر
۲۳:۱۹ ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
پس بایدتویه قابلمه پیرکس غذا درست کنم،ولی ماهیتابه چی استفاده کنم؟
کوثر
۲۳:۱۹ ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
پس بایدتویه قابلمه پیرکس غذا درست کنم،ولی ماهیتابه چی استفاده کنم؟
مهدی عاشوری
۱۲:۰۱ ۱۲ خرداد ۱۳۹۶
ممنون من بدنبال اطلاعات درباره تمام ظروف پخت وپز هستم چندروزیه دنبال شفاف سازی بودم که شماکمک زیادی به من کردید.اگه بتونم وامکانات اجازه بده تحقیقات بیشتری درباره ساخت قابلمه بدون موادمضربلکه باموادبی ضرر وفایده دارنیزهستم .امیدوارم خداکمکم کنه تااین کارروانجام بدم .
عاطفه
۱۶:۰۳ ۰۱ اسفند ۱۳۹۵
پس به نظر می رسه ظروف استیل با کف چدن از همه مناسبتر باشه
ناشناس
۲۱:۱۷ ۱۲ بهمن ۱۳۹۵
همان ظروف قدیمی رویی و مسی بهترین بودن غذا هم بچسبه تهش یکم آب خیس بشه کنده میشه
ناشناس
۰۴:۵۲ ۱۰ دی ۱۳۹۵
سلام اقای دکتر بالاخره زودپز خوبه برای چیزهایی مثل حبوبات یا نه؟
مه
۱۴:۵۴ ۰۵ دی ۱۳۹۵
عالی بود
م ،ب. هستم
۰۱:۰۲ ۰۳ دی ۱۳۹۵
سلام. کارشناس با حرفاشون همه را ترساندن، لطف کنید شما که دستتان میرسد بگویید تولید این ظروف را متوقف کنن. متشکرم
سوسن
۲۳:۴۴ ۲۳ آذر ۱۳۹۵
حالا قابلمه های گرانیتی ازسنگ گرانیتن یاروکش گرانیتی دارن؟
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
روکش گرانیت هستند
مهدی
۱۹:۲۰ ۱۵ آذر ۱۳۹۵
حرفی از قابلمه گرانیتی نزدید
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۸ مهر ۱۳۹۵
سلام ممنون . خیلی خوب بود.
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۱ مهر ۱۳۹۵
سلام من قابلمه استیل دارم تو غذاهای جامد مثل ماکارونی وبرنج پختم وته دیگ بسیار خوبی هم داده وراجی هستم....
البته حرارت قابلمه را زیاد نکنیم ودرمان ته قابلمه استیل من کلفت است فروشنده گفت تش چدنیه. ...نمیدونم بهرحال راضیم
ناشناس
۲۲:۴۰ ۰۹ مهر ۱۳۹۵
سلام كسي گرانيت فالز خريده خوبه يا نه ممنون ميشم جواب بدين
ناشناس
۲۳:۰۵ ۰۵ مهر ۱۳۹۵
سلام خوب بود .لطفا در مورد گرانیت و سرامیک نیز توصیح دهید.مننون
ناشناس
۰۰:۴۶ ۰۴ مهر ۱۳۹۵
با سلام ، من میخوام برای جهیزیه ام یه سرویس قابلمه بخرم ، ولی با صحبت هایی که شد ، برای خرید ظروف گرانیت و سرامیک مردد شدم ، لطفا راهنمایی کنید که چه جنسی کمتر به سلامتی انسان آسیب میزنه .
ناشناس
۱۳:۴۳ ۰۷ شهريور ۱۳۹۵
توروخدا یکی راهنمایی کنه من سرویس قابلمه گرانیت گرفتم حالا میگن باعث سرطان میشه :'(
خیلی ناراحتم جرات ندارم استفاده کنم ،شما دراین مورد اطلاعاتی دارین
ناشناس
۲۳:۱۸ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
از تفلون بهترن
از سرامیک بدتر
از نظر سلامت
کیارش هلاپیان
۱۰:۵۰ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
در مورد ظروف کارال تحقیق کنید. سالمترین ظروف حال حاضر استیل و هاردآنادایزد است که پخت و پز در هاردآنادایزد ساده تر است و تا جایی که من در جدول تولیدات ظروف نمایشگاه مسه فرانکفورت دیدم ایران هم بواسطه کارال که تولید کننده این ظروف است وارد لیست شده.
فعلا فقط آمریکا آلمان و ایران این تکنولوژی را دارند.
ناشناس
۲۲:۵۶ ۰۵ شهريور ۱۳۹۵
سلام آخه پس چه کارکنیم با ظرف سنگی و گلی که نمیشه غذا پخت
ناشناس
۱۲:۳۰ ۲۸ تير ۱۳۹۵
سلام
بهترین ظروف جهت پخت غذا ظروف سنگی و سفالی است
ناشناس
۱۳:۳۹ ۰۶ تير ۱۳۹۵
آیا مارک ه خاصی برای خرید ظروف استیل مد نظر باشه .
به هر استیلی میشه اطمینان کرد
ناشناس
۰۱:۳۴ ۱۲ خرداد ۱۳۹۵
سلام ممنون از راهنماییتون.
ناشناس
۱۳:۵۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۴
سلام.آقای دکتر اگه ظروف سرامیکی و گرانیتی که این روزها خیلی مورد توجه هستند رو هم ذکر میکردید واقعا عالی میشد.ممنون میشم نظرتونو در مورد این ظروف برام ایمیل کنید.با تشکر
ناشناس
۲۲:۱۱ ۱۶ بهمن ۱۳۹۴
نظر شما در مورد ظروف کارال چیست؟
ناشناس
۱۲:۱۹ ۲۴ آذر ۱۳۹۴
سلام. متشکرم .اما از قابلمه های گرانیت مطلبی نذاشتید.یک سال هست که سرویس گرانیت خریدم.اما هنوز از بسته خارجش نکردم.چون بعد از خرید درمورد گرانیت در منابع لاتین تحقیق کردم و متوجه شدم از گرانیت گاز رادون آزاد میشه. دوست دارم بیشتر بدونم در این مورد.لطفا راهنماییم کنید.
صالحی
۱۵:۴۴ ۲۵ آذر ۱۳۹۴
قابلمه های آلومینیومی مناسب نیست چون آزاد شدن آلومینیوم در غذا را به هم راه داره و آلومینیوم دلیل اصلی بروز آلزایمر در انسانهاست
قابلمه های گرانیتی از سنگ آذرین درونی ساخته میشه و به شدت حاوی رادیکالهای آزاد هستن بنابراین بشدت سرطانزاست
اکباتانی
۱۴:۱۴ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
سلام ، ظروف آلومینیومی مناسب نیستند . ولی پوشش گرانیت ظروف صرفا یک اسم است و ارتباطی به سنگ گرانیت ندارد ، پوشش گرانیت ترکیبی از PTFE همراه برخی ذرات سخت است مانند کوارتز و دیگر سرامیک ها ... تا استحکام و دوام پوشش بیشتر شود . این ربطی به گرانیت طبیعت ندارد !
ناشناس
۱۲:۰۲ ۱۰ آذر ۱۳۹۴
درمورد قابلمه های الومینیومی که با نام رویی به فروش میرسد چیزی نبود
بخشي ٠٩١٢٥٧٩٨٧٣١
۱۳:۱۷ ۳۰ شهريور ۱۳۹۴
درصورت پختن برنج درقابلمه هاي استيل ١٠دقيقه مونده برنج بپزه اجاق رو خاموش كنيد به خاطروجود چدن كف
ناشناس
۱۹:۵۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۴
سلام خوب بود
ناشناس
۰۸:۵۳ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
متشکر از راهنمایی تان
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۰ فروردين ۱۳۹۴
قابلمه های سرامیکی رو نگفتید
مریم
۱۷:۱۵ ۱۲ اسفند ۱۳۹۳
اطلاعات خوبی بود
حنان
۰۷:۳۳ ۲۳ مهر ۱۳۹۳
عالی بود
فهيمه
۱۳:۰۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۳
خوب بود
فهيمه
۱۲:۴۷ ۰۴ مرداد ۱۳۹۳
بي نظير بود
سارا
۱۳:۲۱ ۰۸ تير ۱۳۹۳
اطلاعات خوبی بود پس پیش به سوی ظروف استیل امااااا معمولا غذا می چسبه حیف!!!!!
ناشناس
۲۳:۳۲ ۲۳ خرداد ۱۳۹۳
عالی بود
مهدى
۱۳:۲۴ ۱۴ خرداد ۱۳۹۳
خيلى خوب بود مرسى