به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، رضا جهاني با اشاره به اينکه پاسخگویی به افزایش روزافزون جمعیت شهرنشین و تأمین مسکن و سایر خدمات شهری برای آنها معمولا دو راه حل در نظر گرفته مي شود، افزود: توسعه درون شهری و استفاده بهینه از بافتهای فرسوده وقدیمی شهرها جهت اسکان جمعیت شهری و افزایش محدوده قانونی شهرها از جمله دو راه حل براي افزايش جمعيت شهر نشين است.
رئيس عمران و مسکن سازان استان گلستان در ادامه اظهار داشت: توسعه درون شهری و استفاده بهینه از بافتهای فرسوده و قدیمی شهرها جهت اسکان جمعیت شهری با تجمیع پلاکهای فرسوده و متروکه و اصلاح مجدد زمین و ایجاد و توسعه شبکه معابر و تأمین یا بهبود خدمات و زیر ساخت های مورد نیاز برای یک سکونتگاه بشری از جمله يکي از راه حل هاي روز افزون بشري به شمار مي رود.
جهاني در ادامه گفت: افزایش محدوده قانونی شهرها (توسعه برون شهری و رشد افقی شهرها) با تخریب زمینهای کشاورزی، جنگل هاو منابع طبیعی اطراف شهر جهت تأمین اراضی مورد نیاز برای ساخت وساز جدید و گسترش بی رویه سطح شهرها از جمله يکي ديگر از راه حل ها به شمار مي رود.
رئيس عمران ومسکن سازان استان گلستان در ادامه توضيح داد: راه حل اول علیرغم اینکه همگی بر اصولی بودن آن اذعان داریم و آن را بسیار صحیح، منطقی و راهگشا می پنداریم در عمل چندان مورد توجه نبوده است و اين راه حل در نهادهایی که می توانستند مردم را به این مسیر سوق دهند و پشتیبان و حامی آنها باشند، عملکرد خوبی از خود نشان نداده اند.
وي در ادامه اظهار داشت: افزایش حداقل 2 برابری سطح شهرها در دهه های اخیر و نابودی جنگلها و مزارع کشاورزی در اطراف شهرها از یک سو و بهسازی و نوسازی نشدن حداقل 10 درصد از بافتهای قدیمی و فرسوده شهرها در این مدت، گواه محکمی بر این ادعا است.
جهاني در ادامه افزود: برخی از شهرهای مهم و پرجمعیت کشور به اندازه ای بزرگ و گسترده شده اند که از اطراف به کوه ها و رودخانه ها برخورد کرده اند و این موانع طبیعی راه را بر هر چه وسیعتر شدن آنها بسته اند.
رئيس عمران و مسکن سازان استان گلستان در ادامه تصريح کرد: سازندگان ساختمان و مسکن و سیستم مدیریت شهری نیم نگاهی به سطح شهرها ومناطق قابل احیا و نوسازی در محدوده قانونی شهرها بیاندازند و به ساخت و ساز در بافتهای قدیمی و فرسوده شهری بی اندیشند، ساخت و سازی که پیش تر از این می بایست به آن توجه می شد و با حمایت و پشتیبانی دستگاههای مربوطه می توانست رونق بگیرد.
انتهای پیام/
بیاین جنگلهای سیاهکل گیلان روببینین چیزی باقیمونده
همشو دولت اجازه قطع دادبه شرکتا بردن اقا
کجای کارین
بنظرشماجنگل داره احیاه میشه یا فقط بهره برداری