صدر نشین بود و به دلیل شکست در آخرین رقابت قهرمانی را تقدیم گیتی پسند کرد و نائب قهرمان لیگ شد، پیش از آغاز فصل جاری به طور ناگهانی امتیاز خود را به ماهان تندیس واگذار کرد تا با ترکیب تیمی گذشته، کادر فنی و نامی جدید وارد رقابتها شود اما بر خلاف انتظار و پس از گذشت چند هفته سیر نزولی این تیم که نشان از تمرینات ضعیف بود آغاز شد تا ادامه این روند به کسب جایگاه نهم توسط ماهان تندیس بینجامد.
به نظر میرسد خروج برادران حسن زاده از ماهان حواشی حاکم بر تیم، تغییرات پی درپی در کادر فنی و نارضایتی هواداران از سوی دیگر نقش عمدهای در روند نامطلوب قمیها داشته است زیرا به سبب فاکتورهای نام برده شده ماهان تندیس قادر نشد در تمام نیم فصل تمرکز داشته و همانند گذشته امتیازهای مهم ابتدایی را از آن خود کند در این میان خروج رضا کردی از کادر فنی که هدایت تیم را به عنوان سرمربی بر عهده داشت ضربه دیگری به پیکرهی ماهان تندیس بود زیرا وحیدغیاثی با تجربه کم خود هنگام بر دست گرفتن سکان تیم چنین نتایج ضعیفی را تصور نمیکرد.
اما نکته جالب این جاست که حضور حسین شمس نیز بر خلاف انتظار کمکی به تیم نکرد هنگامی که مسئولان باشگاه شمس را به عنوان مدیر فنی معرفی کردند رقبا ضعف کادر فنی را جبران شده دیدند اما وی نیز با قدرت و علم فوتسالیاش در روند نزولی ماهان تندیس تاثیری نداشت تا نتایج ضعیف و فشار هواداران در فاصله چهار هفته مانده به پایان نیم فصل موجب بازگشت حسن زاده شود.
با توجه به خاطرات خوش فصل قبل ورقابتهای اخیر ماهان امید قمیها برای بازگشت به رقابتهای بالا جدولی افزایش یافته است البته تمام ناکامیهای ماهان را تنها نباید به حواشی و مشکلات باشگاه نسبت داد زیرا کوچک شمردن تاکتیک با تکیه بر تکنیک فردی بازیکنان، عدم ساختار مناسب دفاعی، ضعف درون دروازه و ضعف تمرکز دفاع در ضربات ایستگاهی از قبیل مشکلات فنی است که شکستهای نیم فصل نخست را در کارنامه ماهان تندیس به ثبت رساند.ماهان با کسب 5 برد، 1 مساوی و 7 باخت در ردهی نهم جدول جای گرفته است.
تأسیسات تیم تازه وارد لیگ برتری که حضورش به افزایش نمایندههای تهرانی در این لیگ انجامید تمرینات پیش فصل خود را با نظارت صانعی در زمانی مناسب آغاز کرد اما با تغییر در تاریخ شروع رقابت های فصل با مشکلات زیادی رو به رو شد تا حدی که صحبت از واگذاری امتیاز این تیم به میان آمد با مساعدت مسئولان، نماینده تهرانی در لیگ ماندگار شد اما آسیبی که به جهت مشکلات گریبانگیر تأسیسات شد این تیم را در پایان نیم فصل نخست به رده دهم جدول رساند.
بدترین خط حمله و دفاع تا پایان نیم فصل
تیمهای زمزم اصفهان و عملیات غیر صنعتی ماهشهر که در جایگاه دوازدهم و چهاردهم جدول قرار گرفتهاند که به ترتیب ضعیفترین خط حمله و خط دفاع را از آن خود کردهاند.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، با شروع تعطیلات نیم فصل لیگ برتر فوتسال فرصتی دست یافت تا به بررسی وضعیت فنی و عملکرد آنها طی 13 هفته گذشته بپردازیم اما به سبب پیش رو داشتن بازیهای معوقه این بررسی را از تیمهای قعر جدولی آغاز خواهیم کرد.
عملیات غیر صنعتی ماهشهر
تیم غیر صنعتی ماهشهر با وجود دیگر مدعیان لیگ دسته یکی به جمع برتریها پیوست، البته حضور ناگهانی آنها در لیگ و عدم برنامهریزی و هماهنگیهای فنی دستاورد خوبی به همراه نداشت تا ماهشهریها با تکیه بر جایگاه چهاردهم عنوان قعر نشین لیگ برتر را بر دوش بکشند. بیبرنامگیها در لیگ برتر کسب چنین نتایجی را از سوی غیر صنعتی قابل پیش بینی کرده بود. کسب 4 امتیاز از 13 بازی نیم فصل نخست نشانگر کار دشوار این تیم در ادامه لیگ خواهد بود با توجه به اینکه کسب امتیاز در نیم فصل دوم در نتیجه هماهنگی تیمها به مراتب دشوارتر خواهد بود اما سیر صعودی این تیم هر چه نامحسوس را نباید نادیده گرفت زیرا گلزنی به ماهشهریها و مقابله با آنها برای رقبا در حال حاضر مشکل تر از هفتههای ابتدایی است.
ماهشهریها در حالی قعر نشینی میکنند که انجام بازی این تیم با شرکت حفاری قطعی شده است تا دیدارمعوقه انجام گیرد دریافت 62 گل در نیم فصل نخست عنوان ضعیفترین خط دفاع لیگ را تاکنون به خود اختصاص داده است به همین ترتیب سرمربی جوان این تیم در صورت علاقه به بقاء در لیگ برتر باید مهمترین مشکل تیم را برطرف نماید و نتایج از دست داده را جبران کند شاید در صورتیکه حواشی موجود این تیم توسط سرمربی کاهش یابد تمرکز فنی ماهشهریها برای مقابله با رقبا افزایش یابد.
غیر صنعتی ماهشهر تاکنون کسب یک برد و یک تساوی و 10 باخت عملکرد خود در لیگ برتر را به نمایش گذاشته است تا امید دیگر تیمها را برای بقا در لیگ بیشتر کند.
راه ساری
تیمی که مسئولان و هواداران آن با حضور بدون برنامه و تمرین در لیگ انس گرفتهاند این بار در جایگاهی خطرناک تر از گذشته قرار گرفته و در نیم فصل به یکی از گزینههای سقوط تبدیل شده است مشکلات مالی دیرینه و بزرگ راه ساری، حضور نجاریان در سمتهای دیگر و مشغلههای کاری وی، همچنین جدایی بازیکنانی نظیر لطفی، مرتضوی، احمدی و مصدومیت عظیمایی فاکتورهایی بودند تا راه ساری نیم فصل خوبی را پشت سر گذاشتند.
اما اپیدمی تغییر در کادر فنی امسال نیز راه ساری را رها نکرد تا بسطامی که به سبب شرایط به جوانگرایی روی آورده بود و تاوان آن را نیز پرداخت کرد جایگاه خود را به ناصر صالح بدهد البته حضور ناصر صالح در راه ساری پس از گذشت چند سال عدم فعالیتش در لیگ برتر عملکرد این تیم را بهبود بخشید، به نحوی که تیمهای مدعی لیگ در هفته پایانی مقابل شاگردان صالح کار دشواری را در پیش داشتند، در صورتیکه تیم با سابقه راه ساری قصد بقا در جمع برتریها را داشته باشد از آزمون و خطاهای نیم فصل نخست دو مربی به هماهنگی فنی رسیده و استارت قدرتمندی در نیم فصل دوم خواهد زد، البته میزبانی از تیمهای مدعی فرش آرا شهید منصوری دو هفته ابتدایی نیم فصل دوم فرصت مناسبی برای بازگشت به مکان قابل قبولی از جدول رده بندی لیگ برتر برای راه ساری خواهد بود.
راه ساری نیم فصل را با یک برد، دو مساوی و 10 باخت، با 32 گل زده و 54 گل خورده به پایان رساند تا در ردهی سیزدهم جدول قرار گیرد.
زمزم اصفهان
تیمی که سال گذشته با نام گیتی پسند نوین اصفهان مجوز حضور در لیگ برتر را گرفت فصل جدید را با نام زمزم آغاز کرد به جهت بیتجربگی در لیگ برتر در نیم فصل به مقامی بهتر از دوازدهمی دست نیافت.
حضور محمدی مربی سال گذشته تیم در کادر فنی اکثر بازیکنان در تیم باعث هماهنگی فنی زودهنگام زمزم شد اما تمام این فاکتورها باعث شد تیم اصفهانی از قعر جدول نجات یابد.
البته کار محمدی در تیم زمزم با کسب 4 امتیاز خاتمه یافت تا مسئولان این باشگاه حسین افضلی را جایگزین وی کنند تلاش سرمربی تازه وارد تیم اصفهانی نیز به کسب 4 امتیاز دیگر انجامید تا زمزم کار خود در نیم فصل را با 8 امتیاز به پایان برساند.
با توجه به رقابتهای دشوار زمزم با تیمهای گیتی پسند، منصوری، حفاری و دبیری در اوایل نیم فصل با وجود کسب امتیازهای مساوی توسط دو سرمربی، کارنامه محمدی را میتوان بهتر ارزیابی کرد زیرا افضلی زمانی هدایت را به دست گرفت که بازیکنان هماهنگتر با رقبای ضعیفتری رو به رو بودند البته حضور محمدی و افضلی در نیم فصل دوم روی نیمکت و جذب مهره برای تقویت تیم امید روزهای روشنی را به نماینده دوم اصفهان در لیگ برتر نشان میدهد این در حالیست که نیم فصل برای زمزم رویارویی با تیمهای قدرتمند گیتی پسند و ماهان تندیس را به همراه خواهد داشت که در این موقعیت عملکرد زمزم را میتوان بهتر مورد بررسی قرار داد.
لازم به ذکر است که زمزم اصفهان با به ثمر رساندن 21 گل کمترین آمار گل زده بین رقبا را به خود اختصاص داد تا عنوان ضعیفترین خط حمله را به دوش بکشد.
طی 13 هفته نیم فصل نخست زمزم با 2 برد، 2 باخت و 9 تساوی به کار خود پایان داد.
شهرداری ساوه
با وجود اینکه تیم شهرداری ساوه از زمان حضورش در لیگ برتر جزو مدعیان نبوده و همیشه سعی در کسب بهترین جایگاه را داشته است اما تکیه بر مقام یازدهم در این فصل به موجب حاشیههای مربوط به تغییرات کادر فنی پیش از آغاز رقابتها، نگرانی هواداران پرشور این شهر را در پی داشته است.
ابطحی که از زمان حضورش در این تیم با ایده جوانگرایی و بومیسازی فعالیت خود را آغاز کرد تاکنون نتایج مطلوبی کسب نکرده تا کادر فنی و جوانان شهرداری ساوه دستخوش نوسانات زیادی در نیم فصل نخست باشند. البته ثبات فنی و رفع ضعفهای تیم از جمله پاورپلی میتواند کمک بسیاری به این تیم کرده تا در نیم فصل دوم عملکرد بهتری داشته باشند زیرا یکی از مشکلات ساوهایها که منجر به شکست سختشان برابر تأسیسات دریایی تهران شده ضعف دربهرهگیری از تاکتیک پاورپلی بود که همین امر موجب شد در رقابتهایی که با اختلاف یک گل از رقیب عقب بودند نتوانند 5 نفره بازی کنند و حداقل رقابت را به تساوی برسانند که در این خصوص میتوان رقابت با گیتی پسند و غیر صنعتی ماهشهر را مثال زد.
البته پایین بودن معدل سنی بازیکنان و کم تجربگی آنها، ابطحی که سالهاست با تیمهای مدعی لیگ برتر فعالیت داشته را در شرایط متفاوتی قرار داده تا برای پیشروی در جدول در گام نخست فاکتور تجربه را به تیم تزریق کند و دور از حواشی ساوه را به جایگاه ایده آلی برساند.
شاگردان ابطحی تاکنون با 2برد، 3 تساوی و 8 باخت قادر به کسب 9 امتیاز شدهاند.
انتهای پیام/